Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

która kobieta teraz płacze

Polecane posty

Gość gość
Każdy boi się samotności i domyśla się jaki to ból w takie dni...juz ostatnie smutne :)

Gość Płakałam
Ok 22 zebrało mi się na straszny płacz, potem o północy już tylko odrobina smutku, że jestem samotna, ale wierzę mimo wszystko, że to się zmieni, jeśli tylko ja się zmienię. Głowa do góry, Oby ten Nowy Rok przyniósł nam wiele szczęścia i jak najmniej powodów do płaczu, no chyba, że ze wzruszenia pozytywnego :) pozdrawiam

Gość gość
Właśnie ten zakrzyw w dół zamienić na zakrzyw w gore smutasy :)

Gość gość
mi pewna osoba obiecała dokładnie rok temu, że 2014 będzie super, że będzie to inny rok. niestety, nie dla mnie.

Gość gość
Tym razem ja Ci obiecuje i wspomnisz moje słowa " W tym roku spotka Cię szczęście" ;)

Gość Płakałam
Grunt to odciąć się od bolesnej przeszłości, choć wiem, że to nie łatwe. Sama zbyt wiele czasu straciłam na rozpamiętywanie i żal. Zacznijmy żyć tym co dla nas dobre, a w końcu wszystko się zmieni na lepsze!

Gość Mamo
Ciezko wiesz jakos przestac pluc na to cale zycie i wyciagnac z serca noz.. Nie tak mialo byc, mama.. Znow z rana padam na kolanach, zamiast miec plan, mam kaca i zamiar dzis znow sie schlac jak szmata i nawiac stad..

Gość gość
"urodziłeś się królem (krolowa), pokaz wszystkim koronę" Walcz o przyszłość olewajac przeszłość :)

Gość Mamo
Mama, trafie w hajs i kupie Ci kwiaty :) kiedys spijemy toast za te smieszne plany i za to co jeszcze przed Nami! :) ale dzis juz nie dzwonh dzis zapijam pamiec..

Gość Mamo
Wczoraj znow szukalem smierci na ulicach.. Ale nie martw sie, nie pytaj, chyba smierc Nas unika.. Przyjdzie czas, wiary nie trac oddychaj :) Przeprosze Ciebie pierwsza gdy przegram.. Oddychaj!