Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolcia87

pomocy moj facet chce aborcji

Polecane posty

Gość karolcia87

pisze do was kochane z komputera mojej siostry u ktorej aktualnie przebywam wraz z jej mezem, bo moj narzeczony wpadl w szal ;((( jestem z nim w ciazy i czekalam na sylwestra by mu o tym powiedziec, jak sie dowiedzial zaczal krzyczec i powiedzzial, zebym nie wracala chyba ze sie wyskrobie, nie wiem co zrobic, nie chce sie poddawac aborcji ale nie chce tez go stracic, co wy byscie zrobily na moim miejscu?

Gość fwefwefw
Po co ci taki facet i dziecko po takim facecie? Uwolnij się od tego. Na twoim miejscu to ja chciałabym aborcji.

Gość gość
Był tu kiedyś taki topik. Kobieta opisywała jak to mąż namówił ją na wykonanie aborcji. Ona nie wiedziała za bardzo co zrobić, ale w końcu zgodziła się. Potem opisywała jak wyglądał zabieg. Napisała jak to w którymś momencie zobaczyła jak dziecko już uformowane wyślizguje się z jej wnętrza i ląduje w muszli klozetowej. Wtedy sobie uświadomiła że w zasadzie to kochała je i już wtedy żałowała, ale było już za późno. Potem założyła ten topik i zaczeła rzygać tymi pomyjami ze swojego życia i dawać dobre rady innym żeby się tysiąc razy zastanowili zanim to zrobią, a my musieliśmy łykać ten jej cholerny syf. Myślałam że zwymiotuję kiedy to czytałam.

Gość gość
I co ty myślisz że jak usuniesz ciążę to on będzie dobry dla ciebie ? Skoro już teraz w tak szczególnej sytuacji kiedy potrzebujesz aby facet pokazał jaki jest odpowiedzialny i potrafi dźwigać konsekwencje swoich czynów, on cie potraktował w tak skandaliczny sposób ? Jak możesz się dziewczyno w ogóle zastanawiać. Gdybym mnie facet tak potraktował będąc w ciąży to by mnie już nigdy więcej nie zobaczył. Nie wybaczyłabym takiego traktowania. Jesli ty usuniesz tą ciążę aby zatrzymać przy sobie takiego drania, takie męskie ścierwo to będzie znaczyło że jesteś bardzo, bardzo prymitywną kobietą, a może nawet upośledzoną. Pokaż swoją godność dziewczyno

ODEJDZ OD TEGO CZLOWIEKA!!! A to czy chcesz urodzić to dziecko czy nie to twoja decyzja, ale nie sugeruj się tym idiota, proszę, będziesz tego żałować, nawet nie pisz jakiś bzdur ze nie chcesz go stracić, błagam, nie jest ciebie wart

Gość gość
Jesli wrócisz do niego to czeka cię z nim koszmarne życie. Ty dziewczyno w ogóle nie znasz tego człowieka, a mianujesz go narzeczonym ? Właśnie pokazał jakim będzie dla ciebie hmmm "mężem". Będziesz dla niego tym czym jest wycieraczka pod drzwiami. Jak w ogóle można po takim zdarzeniu się nad czyms takim zastanawiać i zakładać pytający topik na kafeterii. Przerażasz mnie dziewczyno. Jestem zszokowana że istnieją takie kobiety

Gość gość
Jak chcesz dziecka to uródź, ale wychowuj je sama, i nie ciągnij od tego faceta alimentów, bo on tego dziecka jak widać nie chce.

Gość gość
Dziecka się nie pozbywaj. Pozbądź się tego c***a. Nie wyobrażam sobie byc dalej z człowiekiem, który chce śmierci własnego dziecka. Dla mnie to bezwartościowe g****o i im szybciej od niego odejdziesz tym lepiej. Z alimentów bron Boże nie rezygnuj.

Gość gość
to niech sie SAM WYSKROBIE :)

Gość gość
Prowo, ale kurki sie nabraly Za inwencje 2/10