Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile bym dała za takiego mężczyznę

Polecane posty

Gość gość
Taki super hiper facet to się na byle jaką dziewoję nie spojrzy. Sytuacja jak prawie zawsze, wszystkie chcą Supermana bo przecież im sięnnależy bo one same takie z******te. Niestety, to tylko one tak sądzą a w rzeczywistości tak jak większość facetów - nic specjalnego, po prostu przeciętne

Gość gość
Uśmiechnięty, z którym można się wybrać w spontaniczną podróż.. czyli facet pracujący za minimalną krajową odpada.

Gość gość
Spontaniczna podróż, znaczy się facet ma o wszystko zadbać, zaplanować, opłacić i wrócić do domu z biletami na Hawaje i wręczyć je ukochanej :) A gdyby wrócił z biletami PKS na wycieczkę do Raciborza, to taka podróż zapewne nie byłaby już spontaniczna:P

Gość gość
To przecież oczywiste że taki super facet musi też super zarabiać i mieć przy tym super dużo wolnego czasu żeby rozpieszczać swoją księżniczkę

Gość gość
a po co mi kobieta na stałe? tylko by mnie ograniczała

Gość dupniety_na_umysle
Jestem.

Gość gość
Jest pełno takich, są normalni. Nie zachowują się wcale jak chamy i nie wiadomo jacy "zayebiści". To podpucha. Szukajcie wśród normalnych, a znajdziecie pełno :). Nie dajcie sobie wmówić, że chamy i dranie to jedyne co chodzi po świecie. Tylko w tyłek takich kopnąć.

Gość gość
nie czytam wszystkiego, ale zycze ci autorko takiego, jezeli o nim marzysz ;) ja nie potrzebuje faceta, ktory jest wyrozumialy dla wszytskich, otwarty na wszystkich i z sercem na dloni dla wszystkich ;) potrzebuje takiego, ktory jest wyrozumialy dla mnie, otwary na mnie i z sercem na dloni dla mnie ;) tak jak ja moge byc wszytskim dla niego. byc otymista to jedno, ale byc tak bardzo przyjacielskim dla innych to tragedia, bo inni nie sa tak wspanialomyslni, i potrafia tylko wykorzystywac, jak bedziesz miec faceta, ktory dla kazdego bedzie wielkim przyjacielem, nic nie zostanie dla ciebie bo reszta bedzie go wykorzystywac i dla kazdego zawsze bedzie mial czas ;)

Gość gość
Wiecie co ? Ale to jest strasznie przykre miałem w pewnym momencie problemy finansowe. I akurat w tedy się zakochałem. Mówiła, że kocha. Ale wszystko mi wytknęła, że nie mogłem jej zabrać za granicę na wycieczkę. Że to moja wina. No tak moja, ale nie mogłem tak szybko z tego wyjść. Dziewczyny wy chyba nie zdajecie sobie sprawy jakie to jest poniżające dla faceta taki moment. Brak tej radości nie jest się w tedy takim radosnym. Zostawiła mnie bo nic jej nie dałem, że mało zrobiłem dla niej. W ogóle nic to nie znaczy to uczucie. Teraz kłopoty finansowe minęły, bardzo dobrze mi się żyje. I co miałbym teraz zrobić, odezwać się do niej ? Hej stać mnie na podróż do około świata. Chyba nie, prawda ? teraz nie ma już normalnych kobiet, lepiej żyć samemu.

Gość dupniety_na_umysle
gosc 14:20 Rozwala mnie takie wrzucanie wszystkich do jednego worka, przez pryzmat jednej lub kilku osób, zwłaszcza że każdy/a jest inny/a. Jak jeden facet źle się zachowa to znaczy, że ty też taki jesteś ?

Gość gość
Rozumiem, tylko ta miłość wszystko pieprzy. kiepsko jest się nieszczęśliwie zakochać. Ale farmazony piszę, źle ze mną ;)

Gość gość
''Spontaniczna podróż, znaczy się facet ma o wszystko zadbać, zaplanować, opłacić i wrócić do domu z biletami na Hawaje i wręczyć je ukochanej usmiech.gif A gdyby wrócił z biletami PKS na wycieczkę do Raciborza, to taka podróż zapewne nie byłaby już spontanicznajezyk.gif'' PRAWDA ! a autorka chce faceta który zaakceptuje jej bujna przeszłość seksualna ,braki w urodzie i osobowości,poderwie,ogarnie kasę i życie,będzie do tego zabawiał panienkę i prowadził przez życie za rączkę,a ona z laki wypełni obowiązki na poziomie nastolatka bo to facet kocha a kobieta wymaga .....a te wycieczki to on ma pewnie ogarnąć co nie?

Gość gość
Tak - i jak na nieszczęście - niedawno został rzucony po wielu latach związku.

Gość Boston100
Nie "ile bym dała " tylko "ile razy bym dała"