Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja koleżanka została zgwałcona, obudziła się rano na pętli autobusowej

Polecane posty

Gość gość

nic nie pamięta, leżała na ławce, nie miała na sobie bielizny, tam ją boli... Odwiozłam ja do domu, ona nie chce isc na policje :/

Gość gość
to jej sprawa

Gość gość
Prawikom ktorzy zakladaja takie topy i pisza jak baba jakis pedal powinien zasadzic w dupsko tak aby wiedzieli ze boli.

Gość gość
pewnie sama dała po pijaku a teraz beczy, że gwałt, to norma u wspolczesnych lasek

Gość gość
gość dziś Prawikom ktorzy zakladaja takie topy i pisza jak baba jakis pedal powinien zasadzic w dupsko tak aby wiedzieli ze boli. x ten temat to ty pewnie durna babo zakładasz a teraz wyzywasz tych co nie zamoczyli

Gość gość
pójście na policję nic nie da niech idzie do PSYCHOLOGA , PSYCHIATRY I GINEKOLOGA I WENEROLOGA!!!! Przebadać się czy nie doszło do jakiegos uszkodzenia, plus krew na HIV, rzeżączkę, grzybicę C. albicans, rzęsistek pochwowy, kiła, HPV !!! lekarz będzie wiedział na co. Niech nie czeka nawet, nie wiadomo jakie świństwo jej przekazali, wątpię żeby gwałciciel zakładał prezerwatywę!!! Policja nic nie poradzi, ostatecznie złozyć zeznania, to może ułatwi dostanie się na terapię u psychiatry, aby uniknąć traumy!!! Mnie napadł gwałciciel, ale zaczęłam z nim walczyć, krzyczeć, odpychać go, kopać i koniec końców nic mi nie zrobił. A też miałam taka traumę, że przez 2 lata sama z domu nie wyszłam nawet w dzień, a co dopiero po zmroku, zawsze z kims musiałam iść. A co dopiero ona. WSPÓŁCZUJĘ. niech idzie do lekarza koniecznie

Gość gość
aha jeszcze HBV, HCV

Gość gość
pewnie pigułka gwałtu albo poznała kogos, on ją zbajerował upił i zabrał do auta, policja nic tu nie pomoze, kolezanka wyzej ma racje, przyjmą zgloszenie i co? Skoro nic nie pamieta, umorzą

Gość gość
Nic nie pamięta, więc nie wiadomo czy był gwałt. Może po alkoholu sama chciała z kimśtam na imprezie.