Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bank Światowy ostrzega: Polacy powinni sami odkładać na emerytury

Polecane posty

Gość gość
Oprócz rynku zbytu jesteśmy również wypożyczalnią pracowników :-)

Gość gość
I tu pada dobre pytanie, co dalej? Po pierwsze, zupełnie nie ma potencjału buntu w Polakach, więc nie będzie żadnego rozganiania. Po drugie, jeśli nawet, to przypomnę, że 25 lat temu, rozgoniono komunistów, ale tak skutecznie, że zostawiono im kasę i dostęp do źródeł robienia jeszcze większej kasy, na zasadzie dealu, że my sobie porządzimy, coś podziobiemy, wy stracicie władzę polityczną, ale zostaniecie przy kasie. Po trzecie! Taki scenariusz, że tłum obala władzę i tłum wynosi do władzy kolejnych cwanych oszustów jest możliwy i bardzo prawdopodobny. Dlaczego? Nie uwierzycie, ale tu chodzi o jedną sprawę ;)

Gość gość
Polska jest krajem uciśnionym. Mamy tutaj najniższą kwotę wolną od podatku, najniższy przyrost naturalny, największe bezrobocie, najwięcej samobójców, najwięcej chorób psychicznych. Nie udało się nas zniszczyć wojną to zniszczy się nas ,,demo(pseudo)kracją"

Gość gość
Siedzenie w wiezieniu jest traktowane jako okres skladkowy. Ja jestem chora od 10 lat żaden konował nie potrafi mnie zdiagnozować, mam 10 lat w plecy czekam aż wyzdrowieje. Żaden lekarski tłumok mnie nie słucha, nie mogę pracować, umieram z bólu, mam wysokie ob , leukoycyty i te s*******e rozkładają rece i jak mowie ze chce iść do pracy to mi pieprza ze nic nie mogą poradzić.

Gość gość
Powinni zwlaszcza ci co ich zatrudnic niechcą s*******ny.

Gość gość
Słuszna uwaga, jesteśmy rezerwuarem taniej i całkiem dobrze wykwalifikowanej siły roboczej.

Gość gość
dalej glosujmy wiec na partie wiodace, przez RN to faszysci, a faszysci sa zli, hehehehehe

Gość gość
RN jest dla mnie niewiarygodny, niestety. Za bardzo czuć tam nieświeżym oddechem Rosji. Polska będzie Polską, tylko bez "przyjaźni" ruskiej i pruskiej.