Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niemogesiegolic

Nie mogę golić pach!

Polecane posty

Gość Niemogesiegolic

Mam 18 lat i bardzo delikatną skórę pod pachami. Kiedy je ogolę wyskakują mi czerwone chrostki i wysypka. Nie wiem co mam zrobić, ponieważ jestem zadbana, ładna a każdy chłopak śmieje sie z moich pach ;(

Gość gość
możesz je trymować, czyli strzyc maszynka elektryczna albo trymerem na bardzo krótko np 0,5-1 mm, można tez chyba kupic takie manualne trymery do bikini jak cię nie stac na elektryczy; można uzywac kremow do depilacji, mozesz spróbowac tez normalnie golic, ale z włosem nie pod włos- polecam te metodę, proste a zwykle działa!! no i jest jeszcze laser= 300 zł za zabieg potrzeba z 5-u

Gość gość
ja tez nie gole pach bo mam dosc dziwny problem na szczescie mam malo tam wlsow.....jak ogole nawet na pol to czuje pot od siebie i zadne kosmetyki nie pomagaja ,,,,nie wiem dlaczego tak mam dlatego zrezygnowalam z golenia aole miec te kilka wlsow i nie smierdziec potem,,,,,,,serio probowalam wszystkiego te wlsoy jakos chamuje ten zapach ,i chyba po to tam sa???

Gość gość
Też mam taki problem, że pachy szybko ulegają podrażnieniom. Kiedyś używałam kremów do depilacji, ale włosy za dwa dni były już widoczne. Niedawno odkryłam depilację pastą cukrową, sama sobie nie poradzę, ale chodzę do salonu kosmetycznego raz na 3 tygodnie. Włoski zrobiły się cieniutkie, odrasta ich o wiele mniej niż kiedyś, a skóra zupelnie nie ma podrażnień. Polecam ten sposob depilacji: www.beautypremium.pl/aktualna-oferta-i-cennik/depilacja-pasta-cukrowa/

Gość gość
ja chodze na depilacje pach do Health & beauty service w warszawie i bardzo sobie chwale. normalnie maszynką tez nie moge sie golic