Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Delikatny chłopak prosze o ocene

Polecane posty

Gość gość

czesc dziewczyny,mam pytanie. poznalem ostatnio dziewczyne i pokazalemn sie jej od mojej romantycznej i czulej strony- nie chce mi sie rozpisywac. widzialem ze ja to zniechecilo. czy wy rzevziwiscie wolicie chamskich brutali czy kochajacych przytulaczy? czy ona jest nienormalna czy ja?

Gość gośćGocha
ona

Gość goscKamila
oboje jestescie nienormalni :classic_cool:

Gość gość
nie znam takiej, która niechciałaby takiego jak ty.

Gość gość
idź do broken :D

Gość gość
Zgłoś się do mnie - zaopiekuję się Tobą...całym...tak jak przytulacz to lubi...

Gość gość
ani brutali ani przytulaczy, najlepiej cos posrodku, ja lubie nudziarzy tak szczerze piszac

Gość gość
nudziarze są ok - wierni i posłuszni, też lubię

Gość gość
Żadnych brutali.

Gość gość
Mnie imponują tacy pewni siebie, no ale bez przesady...nie brutale!!! A takie romantyczne ciepłe kluchy, płaczące nad sobą to mnie trochę zniechęcają, ale generalnie wiesz taki gościu jest dobrym mężem dla pewnej, siebie silnej kobiety, która wszystko musi mieć zrobione tak jak ona chce. Bo po co mi użeranie się z jakimś pewnym siebie, brutalem ;-) ja mam takiego spokojnego, romantycznego, pedancika, robi co chcę, umie posprzątać, ugotować... ja decyduję, silna kobieta lepiej żeby sobie znalazła potulnego faceta wg mnie. Ale np moja kuzynka jest kompletnie uległą osobą, nieporadną i to jej facet dominuje w związku, decyduje o wszystkim. Jak się czasem spotykamy to pomiędzy mną a jej facetem niemalże dochodzi do walki na noże - bo dwie silne osobowości, mające inne zdanie wolą się pokłócić niż odstąpić od własnej opinii. Więc szukaj dominującej kobiety. Ale najlepsi sa faceci normalni, i tacy i tacy - coś pomiędzy. Bo płaczliwe, ciepłe kluchy to też koszmar!!!!

Gość romantyk z ponurym obliczem
Macie spaczone pojęcie romantyzmu. Czytać Byrona, Mickiewicza, czytać o nich. Wielcy romantycy, którzy znali się na kobietach, kochali ryzyko. Romantyzm to w deszczową noc porwać namiętną kochankę. Strzelać do pościgu i zabić. Potem to opisać z płomienną pasją. A nie jakieś kolacje przy świecach :D Romantyzm to życie straceńca.

Gość gość
Romantyzm ma wiele form. A każda kobieta lubi co innego.

Gość gość
Tylko forma przyjęta przez Byrona, jest godna uwagi :classic_cool: Byron pukał żonę kolegi, włóczył się po świecie, więc wiedział lepiej, co jest romantyczne ;)