Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziecko LEW jakie jest

Polecane posty

Gość gość

Jest tu ktoś kto ma dziecko spod znaku Lwa? Jakie są takie dzieci? Mam termin na sierpień i urodzę w znaku Lwa. Ja znam dwoje dzieci Lwy i stwierdzam, że są agresywne, chcą dominować i rządzic. Jak jest u was?

Gość fewfwe
Martwiłabym się raczej o inteligencję dziecka po tak zabobonnie i prymitywnie "rozumującej" matce.

Gość gość
Ja jestem lewem. I tak jak napisałaś mam dominującą osobowość. Agresywna nie jestem. Należę do osób otwartych i towarzyskich ale na moje zaufanie czy przyjaźń trzeba sobie mocno zapracować. Łatwo mnie zdenerwować ale równie szybko złość mi mija.

Gość gość
Tzn. Jestem lwem a nie lewem ;-)

Gość gość
ja jestem lwem, moj 3,5letni syn tez. Jestem domatorka, osoba raczej zamknieta. Syn jest otwarty, towarzyski, o ile mozna tak okreslic trzylatka, jest uparty, nerwowy. Nie wierze w to ze znak zodiaku wplywa na usposobienie, charakter.

Mój 1, 5 roczny lew to istne żywe srebro, którego wszędzie pełno. Niby zaczął chodzić jak miał niespełna 11 mcy, ale tak właściwie to do dnia dzisiejszego nie potrafi chodzić - on tylko i wyłącznie biega :) a poza tym to jest niezwykle samodzielny i potrafi sam się sobą zająć, ale jest też towarzyski i od niemowlęctwa uwielbia bardzo innych ludzi, zarówno dzieci, jak i dorosłych.

Gość gość
a moj 5miesieczny lew to oaza spokoju i bardzo wesolutki, chociaz jak cos chce to i wrzasnac potrafi :)

Gość gość
Też mam termin na sierpień i też ma być lew i sie tym nie przejmuje :)

Gość gość
Znak zodiaku ma jakis tam wplyw na charakter, nie negowealabym tego.

Gość gość
Czy nie wolno o nic zapytać, żeby nie zostać zwyzywaną od zabobonnych i prymitywnych? Założę się gościu z 15.57 że sama zadałaś tu choćby jedno niezbyt mądre pytanie, z gatunku: czy jestem w ciąży lub lepiej dać na imię Jacek czy Placek?