Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy te buty są mało używane wg was

Polecane posty

Gość gość

podobaja mi sie, na nowe nie mam w tej chwili kasy a potrzebne mi sa sportowe buty na silownie, brac? i ile maksymalnie wg was sa warte?

Gość gość
z teg wszystkiego zapomnialam o linku:D http://allegro.pl/show_item.php?item=4925426152&isPostBid=true&msg=Twoja+oferta+jest+w+tej+chwili+najwyższa%21+Gratulujemy%21&isBidValid=yes&msgtoken=2f4347ccb1c3c52b059c8864ea0f32ef38294f4a81a6d309b35aa1537440cb14 prosze o szczere opinie i nie interesuja mnie komentarze typu feeee uzywane, tez bym wolala nowe ale w tej chwili brak gotowki a chce oryginalne miec

Gość gość
link jakiś?

Gość gość
obrzydliwie brudne w środku

Gość gość
ale syf w środku, bałabym się założyć

Gość gość
własnie mi sie wydaje, ze one maja w srodku szarą poszewke a nie że są brudne

Gość gość
Poradzcie prosze bo już sama nie wiem czy je licytować? w opisie pisze, że mało używane na zewnątrz widać jakby nowe, myślicie, że w środku są takie brudne czy to szara poszewka po prostu?

Gość gość
Autorko, nie mam nic przeciw uzywanym butom, ale te są w środku chyba zniszczone. Zazwyczaj w sportowych butach, miejsce z tyłu pięty się wydziera. Niestety, na tym zdjęciu tego nie widać Z wierzchu ok. Ogólnie, jeśli mało chodzone, to ok.

Gość gość
Poproś o dodatkowe zdjęcia środka bez lampy, bo mogą być faktycznie lekko używane a lampa wzmacnia tylko obraz.

Gość gość
wiadomo że używane się pierze i dezynfekuje, max 50 bym za nie dała, ale pewnie podjadą wyżej, poza tym z tego widzę nie mają opisanej długości wkładki wewnętrznej, a bez tej informacji żadnych butów nie kupuję, rozmiar rozmiarowi nierówny

Gość gość
z wierzchu wygladaja dobrze, po zakupie mozesz uprac w pralce i w srodku tez beda czyste o ile sa brudne)

Gość gość
Nie, no brudne w srodku na 100% i nawet z wkladki napis PUMA sie wytarl.