Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak sie zmienic, to mnie niszczy

Polecane posty

Gość gość

jestem od 5 lat w zwiazku, jestem jednak niestety mega zazdrosna. moj facet pracuje w biurze, gdzie przewazaja kobiety. i co chwile mi mowi ze z jakas o czyms rozmawial i pili herbate. w zasadzie to z jedna kolezanka glownie, bo reszty nie lubi. poznalam ja, na poczatku polubilam, ale kolejnym razem sie wkurzylam bo zalozyla bluzke z dekoltem i mialam wrazenie ze moj facet sie gapi na jej cycki;/ i mowila do niego 'Piotrusiu' ;/ mimo ze ma faceta to i tak jestem zazdrosna i poklocilam sie z nim ze ma z nia w ogole nie gadac, bo jak to wyglada ze tak sobie co chwile tam dowcipkuja...to stwierdzil ze cos ze mna nie tak, ze moze miec kolezanki tak samo jak ja kolegow i ze niszcze ta zazdroscia zwiazek...ale to prawda, jak tylko widze w jego poblizu nawet nieznana na ulicy mloda kobiete, to mam ochote odwrocic jego wzrok byleby jej nie zauwazyl, albo komentuję ze jak jakas lafirynda wyglada itp;/ przerasta mnie to, wnioskuje ze to dlatego ze moi rodzice sa po rozwodzie bo tata zdradzal mame... nie wiem jak sie zmienic, gula dostaje nawet jak ogladamy film i jest jakas scena rozbierana i jest gola baba;/ to przelaczam wtedy tv, wiem, to chore;/ powiedzial ze jak tego nie zmienie to niestety....ale jak mam to zrobic?:( pomozcie mi prosze

Gość gość
up