Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paullla

Za ciasna pochwa

Polecane posty

Gość Paullla
To chyba blona dziewicza, bo przy wejsciu jest ciasno :) aha i to o odbycieto podszyw :D

Gość gość
to normalne . Wkladasz palce przy suchej pochwie i dlatego boli. .. Przy nawilżeniu nie powinno nic boleć.

Gość gość
musisz sie najpierw podniecić .. Boli , bo nie jesteś wystarczająco mokra

Gość prawictwo pospolite 133
Najcieńsze członki mają obwód dwóch palców wskazujących . najgrubsze są jak nadgarstek

Gość Paullla
Kiedy się podniece nie boli, ale nadal wchodzi 1 palec ew.2- najmniejszy i ten przedostatni

Gość gość
Jezu, dziewczyno to błona dziewicza! Jak ja przerwiesz to zobaczysz że wcale ciasna nie jesteś!!!

Gość gość
to nie pochwa tylko dentka od syrenki i nie mozna juz jej zmniejszyc:)

Gość Paullla
Mam pytanie, jak przerwie się blone, to co się z nią dzieje? Odpada?

Gość prawictwo pospolite 133
może błona ogranicza tam dostęp i przez nią więcej nie wchodzi ? Ja sie nie znam

Gość gość
Jak byłam nastolatką miałam problem żeby najmniejszy tampon włożyć. Odkąd przestałam być dziewicą mam tam miejsca a miejsca.

Gość gość
jak przerwiesz błonę to leci krew i boli.

Gość gość
a ją się tak od razu przerywa ? Można fragment po fragmencie ?

Gość gośćia
hej. mam to samo i tez sie tak bałam strasznie. pierwszy raz był okropny i strasznie bolesny przez to dopiero po 2 nieudanych próbach kiedy już nie wytrzymywałam i przerywałam to, dopiero za 3 przebił mi błonę dziewiczą, teraz jak sie kochamy używamy z durexa żelu żeby nie bolało jak wchodzi ale i tak jest bardzo ciasno i bardzo go czuje. ważne jest też nastawienie psychiczne i to że ma sie akurat ochote na sex wtedy jestes rozluzniona i pochwa sie rozciagnie tak że wejdzie ( wiem, że łatwo się mówi, też miałam stresa). Trzymam kciuki, będzie okej.

Gość gość
do tego potrzebny jest k***s,wtedy szybko idzie

Gość gość Beti
Błonę dziewiczą to chyba już przerwałaś sobie sama. Ja bym ci radziła na moim przykładzie bo miałam podobnie. W wieku 19 lat miałam faceta Po obejrzeniu filmu erotycznego przyszła nam ochota na 1 sex. Były pieszczoty przytulanki dotyk, w końcu zapragnełam by wszedł delikatnie i pomału. Lecz po wprowadzeniu zaledwie główki jego twardego członka czułam opór kilka razy chciał wejśc we mnie ale bezskutecznie. Po 2 dniach ponowiliśmy współżycie ż tym wyjątkiem że wcześniej braliśmy gorącą kąpiel w wannie wraz z pieszczotami. Ta kąpiel sprawiła że moje ciało było nagrzane i bardziej rozluźnione. Jego członek wszedł z niewielkim oporem odczuwałam też niewielki ból na początku. Lecz po 5 minutach czułam już tylko przyjemnośc

Gość Paullla
Nie przerwałam błony. Wiedzialabym o tym chyba.

Gość gość xxx
Hej. Nie stresuj się :) Miałam dokładnie to samo. Nawet w trakcie pettingu facet usiłował mi wsadzać palec - nawet jeden sprawiał ból. Ale najwyraźniej nie byłam gotowa na to wszystko... Kiedy spotkałam obecnego, wszystkie takie problemy minęły. Byłam dziewicą, ale trochę uparłam się na pozbawienie się dziewictwa, kupiłam sobie malutkie dildo. Szczerze mówiąc nie było mi przyjemnie, ale się uparłam, dwa razy się "spenetrowałam", a kilka miesięcy później - jak poznałam obecnego - pierwszy raz nie był zbyt bolesny. Sporo jednak siedzi w głowie.

Gość Paullla
Dziękuję Wam za pomoc, myślę, że to na 99% blona. Już przestanę tam ja siłę pchać palce, bo jeszcze ją niechcący przerwę :D

Gość mikusia90
Jeśli ci to bardzo przeszkadza to może poddaj się zabiegowi np tu http://premium-medical.pl/strefa-kobiety/ginekologia-estetyczna ? Wiele kobiet chodzi na takie zabiegi by polepszyć sobie jakość życia seksualnego. Ja po porodzie mam dość luźną pochwę i zaczyna mi to przeszkadzać. Dlatego rozważam umówienie się na zabieg.