Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zmacał was kiedys facet przy składaniu zyczeń

Polecane posty

Gość gość

Dzis byłam ze znajomymi, troche wypilismy, potem składalismy sobie zyczenia, przytuliłam go przyjaznie, on mnie tez, połozył reke na mojej piersi... Jestem przewrazliwiona, czy to przesada?

Gość gość
zdecydowanie jesteś przewrażliwiona, nie wiem co w tym złego

Gość gość
Moim zdaniem nie tyle jesteś przewrażliwiona, co nie wystarczająco agresywna. Facet widać bardzo liczył na strzała w pysk, a ty go zignorowałaś :( Nieładnie z twojej strony...następnym razem pamiętaj- facet próbuje cię obmacać, to od razu z półobrotu. Zapewniam cię, oni to lubią.

Gość gość
ojejku mnie też przy składaniu zyczeń pijani faceci ściskali, nadmiernie przytulali, całowali w policzek zamiast 3 o 10 razy !!! Nie robię z tego problemu, to żarty są, facet pijany to się wydurnia, więcej dystansu, ja rozróżniam robienie czegoś dla żartu po pijaku od robienia na serio, nie masz dystansu do siebie i do otoczenia!!! Smiej się z tego, opowiadaj to znajomym jako żart sytuacyjny, a nie przewrażliwiona jesteś i się żalisz. Według mnie: WYLUZUJ!!!!

Gość gość
Lubią to? On był b pijany, az sie zataczał, nie wyobrazam soebie zeby od razu go lac po pysku, zreszta atmosfera była fajna, i nie chcialam jej psuc, b go lubie

Gość gość
gość dziś Skoro założyła taki temat, to najwyraźniej to nie było dla niej aż takie zabawne. Jeśli coś ci nie odpowiada, lub czujesz się w jakieś sytuacji nieswojo, to masz prawo to zakomunikować. A gadka "ale to tylko takie żarty" jest typowa dla facetów-świń, którzy najpierw robią coś wulgarnego, a gdy kobieta protestuje, to próbują obrócić sprawę w żart. Mnie dotykanie po piersi by nie śmieszyło i guzik by mnie interesowało, że ktoś mój protest uznałby za psucie zabawy...żyjemy w naprawdę żałosnym i upadłym społeczeństwie, jeśli usprawiedliwiamy takie zachowanie...

Gość gość
post powyżej jest jedynym sensownym w tym temacie.

Gość gość
Kobieto chora jesteś chyba nie wiesz co to znaczy zmacać dotknął cię facet a Ty już masz problem

Gość gość
Zgadzam się, mnie zmacal lekarz i co mam zrobić? Chce mu wytoczyć sprawę. Pewnie się będzie tłumaczył ze to tylko badanie było.

Gość gość
Sama jesteś chora idiotko!!! Czy tez macasz faceta przez przypadek po c***u?

Gość gość
zawsze macam krocze... czy pacjentka ma duże wargi ... latem łatwo to sprawdzić..

Gość gość
Kobieto chodzisz do lekarza ? Maca cie na pewno nie masz żalu do lekarza?

Gość gość
J****e knury. Polecam macanie po penisie, niech poczuja sie zgwalceni

Gość gość
ja temat po czesci załozyłam z nudy, nei czuje sie tym jakos zbulwersowana, nie zamierzam tez podawac go do sądu... To wy sie tu goraczkujecie, wyzywacie. .... Po prostu chciałam sie dowiedziec, czy to tez sie innym zdarza, ze np. podczas zwykłego składania zyczen, klada reke wam na piersi. Bardziej sie moze... zdziwiłam, bo zawsze uwazałam go za fajnego znajomego, ale miałam wrazenie, ze we mnie nie widzi kobiety...

Gość gość
Mnie pocalowal w usta,

Gość gość
Orgazm miałaś z tego macnia?

Gość gość
gość dziś Nikt tu nic nie napisał o sądzie, nie przesadzaj...Co do całej sprawy, to nie, wg mnie położenie ręki na piersi nie jest normalne i z całą pewnością powiedziałabym mu, żeby ją zabrał i więcej tego nie robił.

Gość gość
nie jest normalne ani calowanie w usta, vhyba ze bliskich, ani macanie

Gość gość
Kobieto chodzisz do lekarza ? Maca cie na pewno nie masz żalu do lekarza? x x to akurat juz skrajnie głupie porównanie... Ze ginekolog wkłąda palce do cipki, tzn ze kazdy obcy tez moze? Swoja droga, tez mi sie zdarzyło byc molestowana przez lekarza. Kiedys jak byłam w ciazy, ale byłam młoda, 21 lat, poszłam bo mnie strasznie zaczeły bolec nerki do chirurga na dyzur. Gosc kazał mi sie połozyc... i sciagnac majtki.... nie zrobilam tego, a on mnie dziwnie obmacywał i widziałam ze ma przyjemnosc z tego jakas chora

Gość gość
a ja pamietam jedna skrajnie ohydna dla mnie rzecz jesli chodzi o lekarzy, jak miałam rodzic, to poszłam do izby przyjec, skierowano mnie do lekarza, ten mnie zbadał , czy jest rozwarcie, potem kazali mi sie przebrac w koszule , ale nei bylo zadnego parawanu, i sie przebierałam przy nim, jeszcze jak bylam kompletnie goła wymyslił, zeby zbadac czy na piersiach nie mam guzków.... :(

Gość gość
i właśnie dlatego ja zawsze chodzę do lekarzy- kobiet.

Gość gość
makabra