Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

poranny kac

Bicie pyskatych kobiet

Polecane posty

Co sądzicie i strzale w pysk dziewczynie która sama zaczyna, bije i kopie faceta z myślą że ten nic jej nie zrobi bo ona jest kobietą?

Gość gość
popieram równość i oko za oko niezależnie od płci, ale nie w tym kraju. posądzi cie taka i na policji i w sądzie masz przesrane, niezależnie od tego, czy nie była twoja wina.

Gość gość
co rozumiesz pod zagadnieniem sama zaczyna? bo ja np kiedys dostałam od mezczyzny ze nie mialam ochoty z nim rozmawiac . klucilismy się ja wstawałam rano do pracy on krzyczal miotal sie obrazal.. powiedzialam ze do poki sie nie uspokoi nie mamy o czym rozmawiac albo zrobimy to normalnie albo wcale ..nie uspokoil sie wiec poszlam spac a on przyszedl zwyzywal mnie i uderzl i do dzis twierdzi ze go sprowokowalam do tego bo nie chcialam rozmawiac.. ja jednak jestem za powiedzeniem co papą to nie łapą i uwazam ze nikt nikogo byc nie powinien

Gość gość
Zawsze warto mieć pod ręką metalowy pręt na krnąbrną lub agresywną pochwę

Siedzimy sobie rozmawiamy z kumplami a tu nagle podchodzi znajoma i jeb ni z tego ni z owego w ramię z pięści, potem stoję przy barze i od tej samej dziewczyny dostałem w piszczel, i to robiła z takim rozbawieniem jak by jej sprawiało przyjemność.

Gość gość
oko za oko zawsze spoko

Gość gość
mnie tez moja baba leje, ale przywykłem;d

Gość gość
chcesz kopniaka?

Gość gość
bicie słabszych (np kobiet) to porażka. tylko frajerstwo tak robi. i ch/uj kogo obchodzi, że ona cię uderzyła itp. bijesz kobiety=jesteś śmieciem.