Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Johny Brawo lat 40

F E R O M O N Y czy dzalaja?

Polecane posty

Gość Johny Brawo lat 40

czy ma ktos doswiadzcenia aby feromony na mezczyznie dzialaly na kobiety? jesli tak, to jak silne to bylo oddzialywanie waszym zdaniem. Jaka to byla marka. Czy macie jeszcze jakies doswiadczenie z uzywaniem feromonow?

Gość gość
Witam Cie, Ja jestem kobietą i używałam feromonów dla kobiet. Nie mam problemu z powodzeniem ale kiedys kupilam z ciekawosci i powiem ze działają i kiedys czytalam ze sama swiadomosc ze ma sie je na sobie duzo daje bo czlowiek czuje sie bardziej pewny siebie atrakcyjny. Polecam feromony alchemy i przyznam że to chyba najlepsze feromony na rynku( nie sa to perfumy z feromonami tylko czyste feromony) w małym opakowaniu z kuleczką ( dzieki kulce zamiast atomizera dobrze się naklada i sa wydajniejsze) warto tylko pamietac aby nie przesadzic z aplikacją poniewaz nadmiar moze odstraszac zamiast przyciagac. Pozdrawiam tu link do feromonow : http://allegro.pl/listing/listing.php?description=1&order=m&string=feromony+alchemy&search_scope=wszystkie+dzia%C5%82y&bmatch=seng-v6-sm-1-default-1209

Gość gość
szczegolnie te cebulowe :)

Gość gość
Jezus Maria, reakcje kobiet są nie do pomyślenia. Ja już się uzależniłem od feromonów :D Używam Pheromax-a, tutaj można kupić: u.42.pl/5C6I Polecam, Andrzej.

Gość gość
Feromony dają bardzo duży efekt, przynajmniej mi dawały. Faceci w pracy byli jacyś milsi, ciągle zagadywali a mąż chciał się ciągle kochać.:D kupiłam mały flakonik na dyskrecja pl i wystarczył na bardzo długo. :)

Gość gość
Feromony rzeczywiście działają, sama się o tym przekonałam. Za namową koleżanki kupiłam jedną buteleczkę ze sklepu pherowin.pl i po ich użyciu nie mogłam odpędzić się od mężczyzn. A ja nie miałam w ogole powodzenia u facetów, pomogły mi dopiero feromony ( zamawiałam z pherowin.pl) teraz w końcu moje Zycie seksualne wygląda tak jak zawsze chciałam.