Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak wyprostowac wlosy zeby sie nie krecily??

Polecane posty

Gość gość

Ja i moja siostra mamy długie kręcone włosy w których nie wyglądamy dobrze. Ona prostuje je cały czas, ma zawsze proste, nie kreca sie jej. Ja mam trochę bardziej kręcone i szybko mi sie zawijają puszą, pomocy:(( prostuje raz na dwa/trzy tygodnie. czasem tylko lekko przejade prostownica od góry i mam wtedy na dole loki, na górze w miarę proste, takie fale..:)

Gość gość
polecam zabieg keratynowe prostowanie wlosow, jestem pol roku po zabiegu i efekt nadal jest, moje wlosy nie lapia wilgoci

Gość Sylwia2828
ja tez moich nie lubilam, ale sie do nich przekonalam, czesze przed myciem, czasem sie niestety wyrywaja, po myciu nie czesze i wygladaja dobrze

Gość PanGag
a po cholerę poprawiać naturę, skoro natura podarowała cud natury ?

Gość gość
No ale tak sie wydaje.. Kiedy ja naprawdę niedobrze wyglądam w lokach, mam niezwykle okrągła twarz, a loki mnie powtarzają, i dodają surowości. Wierzę, ze kiedyś zetne moje włosy do d**y za piersi, albo przed piersi i albo zacznę dbać żeby sie kręciły, albo zrobię keratynowe prostowanie, które wtedy zapewne będzie juz bardziej dostępne. za 5 lat, kiedy pójdę na studia, nie będzie czasu na prostowanie włosów..

Gość gość
Zmieniam naturę, aby być szczęśliwsza. Kiedy dobrze wyglądam, automatycznie jestem pewniejsza siebie, co za tym idzie nie boje sie podejmować kolejnych kroków, dzięki czemu nie musze siedzieć sama w domu i płakać z powodu natury, która wyrządziła mi krzywdę i przez która teraz płacze. Po co sie golisz? Natura dala ci włosy pod pachami, na ryju, czemu to zmieniasz?

Gość OlaOla929
Kup po prostu dobrą prostownicę :) Z remingtona jest świetna Frizz Therapy, dla osób z mocno pokręconymi włosami. Pod wpływem temperatury wydzielana jest z płytek mikroodżywka zabiezpieczająca włosy przed ponownym pokręceniem. Czytałam o niej na forach i efekt utrzymuje się, nawet kiedy pada.

Gość gość
Prostownica na dłuższa metę jednak niszczy włosy! Polecam zabiegi kosmetykami Amazon Keratin. Można skorzystać z keratynowego prostowania keratyna winogronową (najsilniejsza) albo np. czekoladową (jak chcemy zachować delikatne fale, ale wyeliminować puszenie włosów). Bosko pachną te kosmetyki!!! Ja ostatnio robiłam zabieg botox-keratyna. Zabieg przeznaczony do każdego rodzaju włosów. Odbudowuje i regeneruje włosy zniszczone zabiegami chemicznymi (oraz innymi czynnikami środowiskowymi). Po zabiegu zawsze mam zdrowe i lśniące włosy przez kilka miesięcy.

Gość Gabrysia

Większość dziewczyn prostuje włosy i ja też, ale przez to bardzo sobie je zniszczyłam. Stały się bardzo łamliwe i wyglądają na bardzo zniszczone. Byłam u fryzjerki Ania Pióro hairdresseri poradziła mi abym zrobiła zabieg z botoxu na włosy. Po zabiegu moje włosy stały się odżywione i wzmocniły się bardzo. Zabieg warto sobie wykonać