Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skąd wziął się ten mit, że Polki są atrakcyjne?

Polecane posty

Gość gość

Przecież to nieprawda.

Gość gość
to nie zaden mit

Gość gość
Może stąd, że nieatrakcyjna dla polaków kobieta jedzie sobie za granicę i jest traktowana z szacunkiem. Nagle sie okazuje, że może się podobać-mimo, że nie ma tlenionych blond włosów, i nie chodzi z dupą na wierzchu. Może być skromna, schludna i miła, a mimo to komuś sie podoba ( nie tylko ciapkom).

Gość gość
Zapraszam do UK, Niemiec czy Norwegii. Przekonasz sie, ze Polki sa bardzo atrakcyjne. To zaden mit, to czysta prawda.

Gość gość
podobno powiedział to arab, któremu uciekła koza. Chodził i szukał, aż trafił na polke. Powiedział jej, ze jest najpiekniejsza na swiecie(mając porównanie tylko do kozy). I tak to się rozeszło...

Gość gość
To g****o prawda. Polacy nic nie osiągnęli gospodarczo, więc, żeby im nie było głupio wmówili sb przynajmniej, że Polki są b. atrakcyjne. Tak naprawde to tak sb, do tego jeszcze o sb za bardzo nie dbają. Przecież w PL faceci lepiej się ubierają niż kobity.

Gość gość
Byłem za granicą w różnych krajach wiele razy i nie widziałem specjalnie różnicy. Uważam, że wszędzie jest porównywalnie, a Polki są nawet brzydsze. Ja myślę, że to podrywanie Polek wcale nie wynika z tego, że są ładne, tylko z tego, że uchodzą za łatwe do zaciągnięcia do łóżka.

Gość gość
za granica wiedza ze na Polki dzialaja takie tanie teksty

Gość gość
Za granicą na polki działa wszystko, nawet gapienie się w jeden punkt.

Gość gość
No cóż, jak się ma do wyboru-seks z brzydalem i brudasem polakiem, a z cudnym obcokrajowcem to wiadome, że poleci sie na tego drugiego. Przykro mi, panowie-zadbajcie o siebie.

Gość gość
Bo Polki sa ogniem w lozku :) Temperament i charakterek, mrrr :D

Gość gość
22:11 Nie jesteś polka, wiec zamilcz laskawie

Gość gość
Gość 22:21 P********z. Przecież w PL to kobiety są bardziej zaniedbane niż faceci.

Gość gośćqwerty
Panowie, wybaczcie, ale ... Polaka na ulicy poznaje bez wiekszych problemow. Wystarczy spojrzec, a juz wiadomo ze to Polak. I wcale nie dlatego, ze przystojny, ale dlatego ze tepota i pustka bije mu z oczu, o tragicznym wygladzie juz nie wspominajac. Eleganckich i szarmanckich mezczyzn poznaje sie wsrod innych narodowosci. Nie wsrod panow Polakow. Wiec Panowie.. wcale sie nie dziwcie, ze Polki chetnie staja przy boku obcokrajowca. Bo ten o nia zadba i z szacunkiem po rekach bedzie calowal. A Polak.. no coz :) Nigdy nie doceni wartosci polskich kobiet. Zawsze sprowadzi ja do kury domowej i do manekina do wybzykania. Polki sa atrakcyjne - ale dla kogos, kto wie czym jest prawdziwa wartosc*****ekno wewnetrzne :) Ale jakby nie patrzec, z wygladu Polki wcale nie sa takie brzydkie. Ba! Powiedzialabym, ze calkiem niezle niunie :D

Gość faceton1986
Polki są po prostu puste i łatwe Tak sie postrzega polkę za granicą Polka nie ma ambicji, jest łatwa można ja juz miec za 10€. Ale tez jest przebiegła i potrafi zniszczyć człowieka. Jak ktoś nie wierzy to polecam pogadać z ludźmi na poziomie co i jak. Każdy biznesmen mial juz Polkę jako kochankę, ale Malo który bralby jako żonę. Nie chce obrażać taka jest prawda

Gość gość
Jestem Polką, więc nie zamilknę!!!!

Gość gość
Polka nie określiła y tak swojego rodaka. Zapewne jesteś tylko materacem dla ciapakow :D

Gość gość
Polski są ZANIEDBANE bo chłopy to nieroby. Kazda Polka to typowa styrana matka, latająca na promocje do Biedry i Lidla by rodzina miała co zjeść, a sama chodzi w spodniach z dziura na d***e i ma lajpa pod oczami.

Gość gość
nidawno jedna sie tutaj skarzyla ze maz Niemiec nazywal ja d***** z Polski.To jest ten ich szacunek.

Gość gość
Chamow wszedzie sie spotka, w kazdej narodowosci. Z tym, ze jedni sa mniejszymi chamami, inni wiekszymi :D Te mniejsze chamy przynajmniej w lozku do orgazmu doprowadzaja, zadbaja o dzieciaki, zabieraja na wycieczki.

Gość gość
ten cham akurat nie dawal w ogole pieniedzy ze ta Polka czesto glodowala izmuszal ja do seksu

Gość gość
Nawet przy Polakach nie glodowalam, bo bylam w stanie zarobic na siebie i ow Polaka ;) Zawsze bylam bardziej zaradna od moich facetow Polakow (a bylo ich trzech). Za to przy obcokrajowcach, to o nic nie musze sie martwic. Ani o awantury, ani o brak kasy, zyc nie umierac :D I to jest piekne! :D

Gość gość
A wiecie po czym poznaje się Polkę na ulicy? Po tym, że odwraca głowie jak słyszy język obcy.

Gość gość
polki mają mało kasy bez dzieci ciężko im o siebie zadbac, ale jak urodzi, ma wydatki i inne priorytety plus zmęczenie, to koniec totalny chyba, ze jest milionerką, z dobrym genem, tak, że pozostaje szczupła jak steczkowska wtedy może rodzić i 3 dzieci i dalej wygląda jak byłam kiedys w państwowej przychodni, to ludzie wyglądają koszmarnie, kobiety prawie mnie zabiły, bo ode mnie pachniało perfumami ale tylko raz poszłam, dla doświadczenia, lekarz poklepal mnie po talii, ich nie, bo wstydziły się brzuchów, pytał kiedy rodziły takich osób jest w Polsce wiele, takich kobiet, nie wiem czy ich wina, może i tak, dziś o porade prosiła kobieta rozwodząca się w ciąży, dziecko nie męża

Gość gość
Noblesa dziś To nie mit usmiech.gif xxx Mit :)

Gość gość
A ja jak najbardziej chcę, żeby Polki uciekały za granicę do obcokrajowców. Panowie, myślcie trzeźwo. Przecież to jest najlepsze rozwiązanie. Nie będziemy musieli się męczyć z tymi roszczeniowymi, rozpieszczonymi księżniczkami. Nie wierzę w te opowieści, że ktoś jest szczęśliwy w związku z polką i kocha polkę. To piszą oszukujące same siebie żony obcokrajowców. Ci faceci mają skaranie boskie, bo Poleczka wymaga uwagi 24 h na dobę i 100% zaangażowania. Człowiek nie ma nic w takim związku, no nic.

Gość smoczamama
Uwaza sie ze slowianki sa atrakcyjne a ze jestesmy slowiankami to jestesmy po prostu bosssskieee :) Osobiscie uwazam ze mlode Ukrainki sa duzo ladniejsze od Polek. Pozdrawiam wszystkie piekne kobiety :)

Gość gość
20:40 a pobzykac to by sie chcialo codziennie, jeszcze z 5 razy minimum

Gość gość
ja tez jestem za tym zeby jechaly w p**du