Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skąd wziął się ten mit, że Polki są atrakcyjne?

Polecane posty

I po raz kolejny taki glupi temat ! - nie wiem czy was to bawi ? dajcie w koncu temat - gdzie sa ladne kobiety ? - a Polki sa ladne, jesli nie wierzycie tez zapraszam do niemiec i zobaczycie sami,mowa o paniach w srednim wieku, wszystkie maja fryzury jak mezczyzna ! do tego sa niskie, za chude albo za grube, male chytre oczka,waskie usta, podluzna twarz ,zawsze w spodniach z materialu /bez lub kratka/jak idzie ich kilka to wygladaja jak siostry ! - tragedia, Polke widac z kilometra- jasne wlosy, srednio dlugie lub dlugie, twarz szeroka /jak moja/ duze oczy i usta ,/niemki maja tylko szparki/ przestancie wypisywac brednie .

Gość gość
, Polke widac z kilometra- jasne wlosy, srednio dlugie lub dlugie, twarz szeroka /jak moja/ duze oczy i usta ,/niemki maja tylko szparki/ przestancie wypisywac brednie . X X X To chyba o ukrainkach, rosjankach, bialorusinkach napisałaś:P

Gość gość
niestety takie szerokie usta duzo jedza co w czasie kryzysu nie jest bez znaczenia

Gość gość
ja chcę tylko polaka, boję sie, że obcokrajowiec by mnie nie szanowął, traktował jak kogoś z importu, boję się, że mysla jak wy i wtedy traktowana byłabym jak tańsze i łatwiejsze mięso nie ma mowy Polak, ale porządny, albo żaden inny, bo za granicą liczą, że my tutaj jesteśmy antyfeministki, służące i posłuszne krowy, które zachwycą się wielkim panem z zachodu i jegpo telefonem, bo myslą, że u nas nie ma żadnej technki liczą na głupią i tak myslą o polsce i polakach, polska miałaby lepszą pozycje, gdyby tak nie było dlatego dla mnie tylko Polak

Gość gość
22:56 Prawdziwa POLKA. Jestem dumny z Ciebie ;)

Gość gość
waskie usta lepiej zaciskaja sie na k*****e

Gość gość
Prawdziwa POLKA. Jestem dumny z Ciebie xxx ok, ale co to znaczy? bo wkontekście tej dyskusji prawdziwa POLKA to coś złego co masz na mysli zatem?

Gość gość
Wiecie skąd ten bulwers? Polki bronią swojego jedynego możliwego wkładu i karty przetargowej, jaką jest wygląd, bo wiedzą, że nic innego ich nie poratuje. Niestety prawda jest taka, że ten wygląd też w większości przeciętny i maskowany make upem.

Gość gość
szanujesz polaka, a to cenie :) Temat był przez kogoś założony w innym zamysle (tak podejrzewam), ale jakiś ciapacki materac go popsuł.

Gość gość
czytalem w Gali bylo napisane

Gość gość
Kolega mieszka w niemczech, zrobił zdjecie mi i koleżance zeby pokazac kolegom, jakie w polsce fajne dziewczyny sa, bo tam nie ma na co popatrzec. Troche dziwnie to brzmi, ale tak było.

Gość gość
Obstawiłabym ze 60 % Polek jest atrakcyjna a pozostałe 40 % w ogóle. A mit pewnie wziął sie z porównywaniem do kobiet z innych krajów np. z Niemiec, UK, Danii, Holandii, gdzie atrakcyjnych w porywach pewnie jest 30% a pozostałe 70% to kaszaloty; bo gdyby nas porównywali do Brazylijek to pewnie słabo byśmy wypadły.

Gość gość
albo do Kolumbijek

Gość gość
Polki przynajmniej na tą chwilę nie robia sobie tylu operacji plastycznych co brazylijki. Tam zaczynaja z operacjami jak maja 16 lat.

Gość gość
a POwinny

Gość gość
bardziej potrzebuja tego POlscy mężczyźni, na NFZ powinna byc liposukcja brzucha, bo po 25 r.ż. Rosną wam brzuchy na potęgę.

Gość gość
a wam d**y i macie celulitis

Gość gość
czy tylko ja mam totalnie w d***e dywagacje czy polki są atrakcyjne czy nie? kogo normalnego rajcuje ten temat? albo przerabiane po sto razy, że polacy to brzydkie brudasy i tylko z obcokrajowcem będzie raj... nie wiem w jakich środowiskach wy się obracacie, ale moi znajomi nie sa brzydcy i brudni, są wyształceni, dobrze ubrani, inteligentni i mają kindersztubę, a z urodą różnie, jak bozia da. serio rysy twarzy to najważniejsza rzecz dla was? nieważne jaki jest facet byle by był przystojny/był obcokrajowcem? o facetach wypowiadających się na kafe o kobietach mówić nie będę, bo to banda nieudaczników z fobią społeczną, także szkoda gadać na temat ich mądrości o płci przeciwnej. do lekarza jak macie problem ze sobą, a nie smuty w internatach wylewać.

Gość gość
No ja byłabym szcześliwa gdybym mogła z NFZ zlikwidować sobie celulit;D

Gość gość
mialas nie mowic o facetach

Gość gość
gość dziś AMENT

Gość gość
Amen jak juz :O

Gość gość
Ludzie skad w was tyle nienawisci. Ktos celowo prowokuje, prawdopodobnie nie Polak, jakas piata kolumna. A wy dajecie sie na to nabrac, jak muchy na lep. Zawsze wedlug bolszewickiej zasady- dziel i rzadz.....Kraj wam wykupuja, biedniejecie, emigrujecie. Ale zamiast sie zjednoczyc i pomyslec o obronie, skaczecie sobie do oczu. Lemingoza jakas zapanowala.

Gość gość
o obronie przed POpaprancami

Gość gość
Z Afryki i Bliskiego Wschodu

Gość Jaco83
kazdy biedny kraj, ktory nie ma niczego innego, czym sie moze pochwalic za granica, twierdzi ze ich kobiety sa najpiekniejsze. To nie tylko polacy tak uwazaja, im biedniejszy i glupszy narod, tym przekonanie, ze ma jakies szczegolne cechy jest wieksze. Rumuni co chwila cos takiego potarzaja przykladowo

Gość gość
...ale rumunki naprawdę są śliczne :O

Gość gość
my mamy jeszcze najlepsza wodke

Gość gość
no pewnie że to mit, że Polki są atrakcyjne. Jakiś ciapaty czy murzyn rzuci komplement, że one są piękne i atrakcyjne, a one rozkładają nogi przed nimi i myślą, że są atrakcyjne. Tak naprawdę to są łatwe.