Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wiekszosc osob wchodzi na kafe by opluc nie pomoc

Polecane posty

Gość gość

Tyle tu zolci, zazdrosci i nienawisci. Jestem za tym by trzeba bylo sie rejestrowac i by blokowano trolle. Jestem.w szoku jakie mamy MAMUSKI i co wyrosnie z Waszych dzieci. Zalamka...

Gość gość
Buhahaha, ale odkrycie, a ty co, świeżak na kafe? Spadaj, przegrańcu :classic_cool:

Gość flakonikperfumik
Olahelenka - love you... Dokładnie, dobry temat autorko założyłaś. Wreszcie ktoś odważył się sprzeciwić kafeteriankom :). Ja tez staram się pocieszyć, doradzić i pomoc, ale większość siedzi tu tylko po to żeby wszystkim dopiec, a ich poglądy zostawiam bez komentarza, masakra, jak kobiety mogą zachowywać się jak tyranki i być bez serca, uczuć?!

Gość gość
I pisze to peezda co tematy broniące wrednej zaklada stul pysk i siedź cicho flakoniku

Tutaj na kafe jest dziwne zjawisko. Jak piszesz z niebieskiego to cie zjadą, a jak przejdziesz na gościa to zgadzają się i nie ma problemu. Ot taka specyfika. Trzeba by było napisać do adminów żeby wreszcie wprowadzili obowiązek logowania to ubyloby migiem przynajmniej połowa szczekaczek :)

Gość gość
Hej Wredna Jak wyczuwwasz,ze o tobie mowa ? A w ogole na luznych tematach zawwze jest jad plucie ,a nie pomoc

Gość gość
kobiety CZY wy jesteście normalne ?? Filozofia cafe - na tym forum może pisać każdy DOSŁOWNIE więc co się dziwić że to PATOLOGIA I SPLOT MELINA wszystko w jednym ''

Gość gość
Chcialabys byc pępkiem swiata we wszystkich tematach ....jaka ty jestes beznadziejna ....i żałosna ....

Gość gość
no i kolejna osoba, ktora lepiej sie czuje gdy kogos obrazi... tez ba Was w domu mowili ze zalosne jestescie? Jestem za sterylizacja patologii. Ludzie wiecznie obrazajacy innych nie powinni niec dzieci bo wychowuja kolejne potwory

Gość muj jest ten kawalek podlogi
wiekszos osob wchodzi do partii by zapewnic sobie stolek a nie odpowiedzialnosc za powierzony kawalek

Gość gość
To debilki autorki :O To jest forum dyskusyjne (!) a nie pomocowe kretynko! Jak sobie nie radzisz w zyciu to idz do psychologa bo zglupiec mozna od waszej niezaradnosci, glupoty i braku umiejetnosci radzenia sobie w codziennym zyciu. Tu ludzie nie wchodza, aby pomoc ale zeby pogadac. A gadac nie ma z kim bo wiekszosc z was to kretynki do kwadratu, jeczace i nie wiedzace jaki kolor sraki bachor powinien miec, jaka czapke mu na leb wcisnac, jakie buty kupic, co odpowiedziec sasiadce, kolezance czy pani w sklepie, opowiadajace o patologicznych tesciowych, durnych mezach i zawistnych szwagierkach. I w tym tkwicie wy - niewinne, glupkowate kretyneczki :O I wciaz to samo "co robic....?Pomozcie!" :O

Gość gość
no i odezwala sie kolejna jedza... seksu Wam brak czy co? ze tak wszystkich ponizacie, obrazacie? mysle ze wynioslyscie to z domu i takie same beda Wasze dzieci. Dlatego ja swoje oddam od przedszkola do prywatnej szkoly. Jesli w klasie bedzie taka patologia to przeniose do innej

Gość gość
Wredna masz rację,trzeba napisac do adminów,żeby blokowali takie kłamczuchy jak ty :classic_cool:

Gość exdebill_rzuca okiem
taka chyba polityka kafe, kiedys nie było az takiego szamba, było wiele pomocnych osob, można było fajnie pogadać, a teraz promocja chamstwa i głupiutkich tematów typu top 10 imion - po 100 razy to samo, ja w tej chwili mam zablokowane zgłaszanie do moderacji, a zgłaszałam troche naprawdę chamskich tekstów z forum emigracyjnego - wiec nikt mi nie powie, że kafe idzie w dobra stronę - tak ma byc, ma być zalew kupy i bezmózgów

Gość gość
przykre to, ze nasze spoleczenstwo jest tak wredne i zyczy innemu wszystkiego co najgorsze. Takie rzeczy wynosi sie z domu. Niestety :(. I jak w naszym kraju ma byc dobrze gdy przewaza chamstwo i agresja a inni to akceptuja.