Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W tym temacie udowadniamy, że nie ma sensu wydawać 150 zł na dziwkę

Polecane posty

Gość gość

Panowie, opisujcie swoje sytuacje z dyskotek, klubów, pubów gdzie trafiło się wam darmowe obciąganie czy *****nko. Nie chodzi mi o długie relacje na pół strony których pisanie zajmuje więcej niż sama akcja. ;) Mnie się zdarzył niedawno lodzik wykonany perfekcyjnie przez młodą mężatkę, która wyglądała na max 20 lat, a mogła mieć góra 26-28. Wszystko odbyło się podczas koncertu lokalnej rockowej kapeli w klubowym kiblu. Poznaliśmy się jakąś godzinę wcześniej. Cudownie obciągała, ale nie pozwoliła spuścić się do buzi. Końcówkę wykonała ręką nad umywalką. Najzabawniejsze jest to, że wychodząc na miasto ze znajomymi na nic tamtego wieczora nie liczyłem a wróciłem do domu z pustymi jajami. ;)

Gość gość
a skad wiesz ze to mezatka

Gość gość
rysiek to ty?

Gość gość
ja tam dałem 120 i nie żałuje

Gość gość
150 zl za hpv, hsv, hiv, opryche genitalii, kile, chlamydie....itd.. to faktycznie sie opłaca.

Wszyscy ludzie nie tylko pedały i d***** są w strefie zagrożenia chorobami wenerycznymi. Dziwki nawet mniej bo się badają co 3 miechy. Dziwka się bardziej kalkuluje niż stała dziewczyna i nie obalisz tego w żaden sposób.

Gość gość
autor to pewnie prawiczek i opisuje swoje fantazje

Gość gość
NIE WARTO bo nastolatki dają za darmo

Gość gość
taa jasne- napalone slicznotki rozdają bj-e w kiblach każdemu kto sie nawinie, tylko jakos nie widać tego na kafe, gdzie większość panów nie potrafi nakłonic kobiety, zeby złapala go za rękę, nie mówiąc o członku:D "w tym temacie udowadniamy, że wyobraźnia jest lepsza od prostytutek, a do tego za darmo"- tak trzeba było sformułować topik..

Gość gość
To normalne, jak miałam 17 lat to z koleżankami co weekend zabawialysmy się z chlopakami w kiblu, krzakach, bramie. To były cudowne czasy. Wszyscy przychodzili na dyskoteke z nadzieja na jakieś macanie lub seksik. Kiedyś poznalam takiego fotografa i oczywiście była akcja w bramie. Był piękny, muskularny i miał penisa 20 cm. To było naprawdę namietne i gorące. Przecież wszystkim w tym wieku hormony w dekiel biją. Inna historia, chodzilam z przyjaciółką do znanej knajpy i tam prowadzilysmy nastolenie kulturalne zycie zakrapiane piwkiem postawionym często przez jakiś facetów. No i pojawił się adorator, patrzylismy się zglodniali na siebie z dwie godziny a potem nie znając się oczywiście zaczęliśmy ciągnąć ślinę. I spotykalismy się potem pol roku. Było z***biscie

Gość gość
Kiedyś wracalam z dyskoteki o 1 w nocy i szlam do koleżanki się przespać bo za daleko miałam do domu. Zaczepił mnie przystojny brunet 185 cm i zaczął mi prawic komplementy. Ze taka ładna, ze sama,ze mnie odprowadzi. Po drodze wstąpił do monopolowego i kupił nam tanie wino. Pilismy na placu targowym w jakiejś budzie. Potem zaczęliśmy się lizac i on mnie zaprosił do siebie do domu. Byliśmy trochę pijani ale mimo wszystko zrobił mi kolacje , przygotował kąpiel. Kapalismy się i pieprzyli w wannie. Potem był moim chlopakiem dwa lata. Tez super to wspominam

Gość gość
Zdarzyło mi się tez zrobić gale fajnemu facetów na dyskotece, poza tym pod stołem w kawiarni. A wy jakie mialyscie przygody?