Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy powroty mają sens jeśli związek był krótki?

Polecane posty

Gość gość

Mój były zostawił mnie po 3 miesiącach związku przez jednego smsa. Strasznie się zdenerwowałam i go zbluzgała, mimo że przez cały związek był dla mnie idealny. Przy nikim tak się nie czułam, teraz wiem że to była moja wina bo strasznie się kłóciłam. Walcze o niego bo on jest wspaniały i bardzo go kocham ale boje się że znowu mnie zostawi. Jesteśmy razem już 2 miesiące ale boje sie ze to znowu się skończy. Czy to ma sens?

Według mnie jeśli było już tak źle po 3 miesiącach to ten związek nie ma przyszłości Za pewne za chwilę Cię zostawi i będzie liczył ze będziesz za nim chodzić na kolanach

Gość gość
Nie wiem dlaczego wtedy odszedł, podobno to przez moje zachowanie. Teraz jest ok ale zastawiam się czy on naprawdę mnie kocha czy chodzi mu tylko o seks.

Gość gość
Bardzo go kocham i nikogo nigdy tak nie kochałam. Próbowałam z innymi ale nic z tego nie wychodziło. Dla niego zrobię wszystko!

Gość Boston100
powroty zawsze mają sens. niemal zawsze.

Gość gość
Jak moga mieć sens? facet ją zostawił z dnia na dzień nie wiadomo właściwie dlaczego a ty piszesz że mają sens? Niby jaki po 3 latach?

To ona mnie zostawiła, bo zbyt mało się starałem, a gdy się ogarnąłem było za późno.

Gość gość
co? przecież to pisze kobieta to z czym wyjeżdżasz?

Gość gość
Zapomniałam napisać BARDZO WAŻNE, rozstaliśmy się 3 lata temu i teraz do siebie właśnie wróciliśmy.

Gość gość
P****ało Ciebie kobieto!? Przez trzy lata miał ciebie w d***e a ty jeszcze dajesz mu d**y!?

Gość gość
up