Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asdffa

Mój mąż się przejmuje, że pobudze sąsiadów a wy jakie wydajecie dźwięki

Polecane posty

Gość asdffa

To po co robi mi tak dobrze że muszę krzyczeć podczas orgazmu ?? Heh biedaczek, ja się tym w ogóle nie przejmuje tym bardziej że przeważnie kończy się na glosniejszych jekach ale dziś było mi tak cudownie, że nie mogłam się powstrzymaćz tym krzykiem ; p a on chyba powinien bbyć dumny że mi tak dogadza, czyz nie?? A wy kobiety jakie dzwieki wydajecie przy orgazmie? Albo niech wypowiedza się panowie ;) a jak reaguja na to wasi partnerzy?? a jak długo nie ma seksu około tygodnia to wtedy biedny zamienia się w sprintera na uslyszenie pojekiwania

Gość gość
Hehe,właśnie.Nie mogę zrozumieć tego jęczenia i to np,przez 20 minut.Przecież toudawanie.Rozumiemw czasie orgazmu.Czasemmnie wkurza,jakmoja dziewczyna tak jęczy non=stop:-o.

Gość gość
Mój nie potrafi mi tak sprawić, ale miałam kiedyś taką kurwę za ścianą co tarła się jak suka i darła jak opętana. Dziecko miałam za ścianą a ta co noc ryja darła, szmata.

Gość gość
Wjo koniku wjo

Gość gość
Z czego mamy byc dumni?moja zona tez wiecznie nieomalkrzyczala.Czesto mi sasiad uwage zwracal.Szczerze to seksu odechcialo mi sie uprawiac z nia przez te wrzaski.Jakby ja zab bolal

Gość gość
sru

Gość gość
Kiedyś usłyszałem taką wypowiedź od dziewczyny, że drze się tak i jęczy bo oglądała takie p****le i tam k********y tak robią, więc ona robi tak samo, by jej facet był zadowolony. Podobno pół parafii z niego lało, bo wiedzieli kiedy posuwa.

Gość gość
Przecież większość udaje,to raz dwa nie wiem skąd te przekonanie"będę krzyczeć znaczy,będzie widział że mi rozkosz sprawił"a w rzeczywistości to ściema.Tylkopo co?

Gość asdffa
Gość 00:20 są takie dni, że ja też jecze sporo podczas całego seksu i to nie jest udawanie. Oczywiście nie jecze głośno (tak to tylko podczas orgazmu) ale pojekuje. Chodzi o to że wtedy doskonale czuje fiutka mojego męża tak jakbym nie była maksymalnie naoliwiona i to jest wspaniałe ; p czuje wtedy wyraźnie każdy jego ****** to jeczenie samo się wyzwala ja nie mam nad tym kontroli. Jednak gdy oliwy jest sporo wtedy raczej zaczynam szaleć dopiero bliżej orgazmu ; p

Gość gość
Nigdy się nie drę ale coś tam jecze ale bez przesady by aż mnie sasiedi słyszeli

Gość gość
mam takich sąsiadów:D Ona dość głośno jęczy.Kiedyś usłyszałam"zamknij już do cholery ten dziób"hahaha.Potem była wielka awantura.

Gość gość
kiedyś obejrzałam niechcący taki krótki p****l gdzie facet posuwał bardzo szczuplutką dziewczynę tak, że widać było gdzie jego penis się w niej znajduje. Ona jęczała strasznie i byłam przekonana że ją to boli aż dostała orgazmu. Normalnie było widać jak jej pulsuje macica w skurczach. Do końca filmu prawie nie wierzyłam że jej nie boli tak jęczała, ale widać to było z rozkoszy, bo facet doprowadził ją do szczytowania, a dziabał ją mocno.

Gość asdffa
Moj maz na początku znajomości tez myslal ze naczytalam się gazet i dlatego jecze by sprawić mu satysfakcję. Jednak mowie wam ja naprawdę nie udaje tak mam. Jecze sobie a jak jest mega seks jak dziś hardcorowy to krzycze i nie umiem nad tymppanować. A mi się wydaje ze jego go kręci tylko może trochę krepuje. Może nie wierzy ze jest mi z nim az tak dobrze :p

Gość gość
"coś tam jęczę"tak dla zasady,czy nie kontrolujesz?

Gość gość
asdffa ,faceci tego tak nie postrzegają.to mit.

Gość gość
Nie kontroluje to naturalne ale nie krzyczę bo zbyt zsapana jestem od sexu i nie mam siły krzyczeć

Gość asdffa
Zsapana to też dziś byłam w pewnym momencie poczulam sie jak po maratonie ; p a uważacie ze calkiem cicho w łóżku być to dobrze??

Gość gość
Nie, nie dobrze jak jest cicho, chyba że rodzice za ścianą heh ale kuźwa bez przesady, chyba wszyscy nie muszą wiedzieć kiedy się p********z? Jesteś jakaś obsceniczna z obnoszeniem się z czymś takim. Dla mnie to jest moja prywatna sprawa i nie miała bym zamiaru rozgłaszać tego, że np dzisiaj wieczorem mój mąż będzie mnie brał w obroty. Dla mnie takie okazywanie innym, nawet nie znanym mi osobom jest chore, coś na pograniczu ekshibicjonizmu. Mogę pojęczeć mężowi do uszka, ale nie będę ryczeć jak megafon, by wszyscy o tym wiedzieli, fuj.

Gość gość
a prawda jest taka że te co nie wrzeszczą zazdroszczą tym co wrzeszczą:-D jak u mnie dziewczyna wrzeszczała to sąsiadki nie mogly spać, sąsiedzi owszem:-D ale baby walily w drzwi albo w ściane:-D za granicą tez mi zwracali uwagę:classic_cool: typu "co pan tam wyprawia" :-D Konkluzja - wrzeszczeć i nie przejmować się, niech się przyzwyczają

Gość gość
moje byle i aktualna tez tak jeczaly. Gryz poduszke mowie:))

Gość gość
ja zatykałem buzie albo wpychałem jej w buzie recznik, najgorzej jak się zapomni zamknąć okno, raz dresy na lawce pod oknem bily mi brawo:classic_cool: a może jej?:-D

Gość gość
No i fajnie, jak będziesz miała małe dziecko, będę ci darła mordę kiedy tylko mi się to spodoba, a ty baw bachora i chodź niewyspana. Super co nie? To do 1;32 I w ogóle niech wszyscy wiedzą że właśnie rozkraczyłam nogi. Ty to jakieś k***isko jesteś złośliwe, jak jakiś troll. Wszystkim dokuczy bo tak. Nie masz po prostu za grosz taktu i kultury, bo byś intymne sprawy zachowała dla siebie. Nie ma z kim dyskutować w ogóle.

Gość gość
A jak taka jęcząca para ma własne dzieci, to jęczą przy dzieciach w domu, czy nie uprawiają seksu? ;)

Gość gość
"a prawda jest taka że te co nie wrzeszczą zazdroszczą tym co wrzeszczą" pizgnij się w łeb i skończ te brednie wymyślać, sama dobrze wiesz, że darcie się jak jelen na rykowisku zawsze jest udawane, głośniejsze jęki sa nie do wytrzymywania tylko bezpośrednio przed i w trakcie orgazmu

Gość gość
Jakie dzwieki ?A rycze jak slon.Juz cale osiedle sie na mnie dziwnie patrzy .

Gość gość
choć by się kto zesrał, to zrobi to po cichu a ty jak ta pierwsza lepsza drzesz ryja i żałosna jesteś, bo musisz wszystkim pokazać że masz fiuta pomiędzy nogami? RZYG!!!

Gość gość
Takie egzaltowane jęki są żałosne, skutek nadmiernego oglądania p****li, a potem koduje się to w podświadomości.

Gość gość
No dokładnie. Tak mi się wydaje, że autorkę poniosło ze spontanem ale większość tu ma inne zdanie i wkurzyła się na "k****iszony" drące ryja i mające kulturę i takt za nic :O

Gość gość
Mieszkamy w posiadłości o 400m 2 Mamy 40m sypialnię oddzieloną od sąsiadującego pomieszczenia przynależną do niej garderobą męską i damską -każda 18m2 i łazienką 40m2 dlatego możemy krzyczeć i nikt nikogo nie usłyszy!

Gość gość
mieszkacie w bloku? lol bieda a nie orgazmy