Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wróciliśmy po 3 latach, czy to ma SENS?

Polecane posty

Gość gość

Mój były zostawił mnie po 3 miesiącach związku przez jednego smsa. Strasznie się zdenerwowałam i go zbluzgała, mimo że przez cały związek był dla mnie idealny. Przy nikim tak się nie czułam, teraz wiem że to była moja wina bo strasznie się kłóciłam. Walcze o niego bo on jest wspaniały i bardzo go kocham ale boje się że znowu mnie zostawi. Jesteśmy razem już 2 miesiące ale boje sie ze to znowu się skończy. Czy to ma sens? Wróciliśmy po 3 latach.

Gość wiemjaktojest
Z jednej strony nie, bo skoro związek rozpada się przez sms to chyba jest cos nie tak. Z drugiej strony ma sens, bo skoro po3 latach dalej o sobie myślicie to chyba jednak cos jest miedzy wami. Pamietaj nie rób niczego na siłę, nie trać czasu na kogos kto nie jest zdecydowany bo zycie masz tylko jedno.

Gość gość
Długo o niego walczyłam, kilka miesięcy, namawiałam na spotkania Boje się tylko że jemu chodzi o seks ale traktuje mnie jak swoją księżniczkę i czuje się wyjątkowo.

Gość gość
Proszę pomóżcie bo zastanawiam się czy to ma sens?

Gość wiemjaktojest
Sama też jestem w takim dziwnym związku, tylko moj jest 2,5 letni. Uwież ze skoro masz watpliwosci juz teraz to lepiej nie bd, mi jest teraz bardzp ciezko byc z nim a odejsc jeszcze ciezkej. Znajdz sobie kogos kto cie pokocha na prawde.

Gość gość
Strasznie go kocham i on mnie też ale boje się tego.

Gość gość
Co ma byc to bdz .Jeśli wyciegneliście wnioski z tamtego rozstania to moze sie udac.

Gość gość
Myślę czy on mnie kocha czy może chodzi mu tylko o seks?