Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćina

Opada mu tuż przed stosunkiem

Polecane posty

Gość gośćina

Całujemy się pieścimy czuje jak jest twardy sam czasem mówi że aż go boli taki jest twardy i podniecony a kiedy już przychodzi czas wejść ... potrafi mu całkowicie opaść. Dlaczego? Proszę o poważne wypowiedzi. Mój partner ma 30 lat.

Gość gość
Może na widok Twojej łysej ci/pki mu opada. Mi też, jak nie ma włosów.

Gość gość
Autorko tu nie znajdziesz poważnej odpowiedzi na nurtujący Cię temat (ani żaden inny). Lepiej skorzystaj z wyszukiwarki internetowej.

Gość gość
To cos na psychice mu lezy, moze strach przed ciaza, ze sie nie sprawdzi, ze za maly itp to juz do seksuologa, na forum ci nie pomoga

Gość gośćinna
Przejrzałam wiadomości w necie jednak byłam ciekawa bezpośrednich opinii może jakiś facet by się wypowiedział który ma podobnie lub kobieta która przez takie coś przeszła. Kiedy pytam chłopaka dlaczego tak jest mówi że za jest bardzo podniecony i boi się że w ostatnim momencie powiem że jednak nie chcę czy to możliwe by facet tak reagował?

Gość gośćina
ciekawe może faktycznie się masturbuje a ja nic o tym nie wiem

Gość gość
To tak jak w kawale...jak to możliwe że spudłowałeś na bramkę będąc metr przed nią?...no jak spudłowałem to można

Gość gość
To jest jedno i wiele innych spraw wchodzi na takie zachowanie. Ja walę, ale wiem że starczy mi jeszcze po południu na dwa razy. Jej zapach i całość mnie niemożliwie podnieca.

Gość gość
Znam taki problem,koleżanka miała z chłopakiem opadał podczas pieszczenia swej dziewczyny.Wpadli na pomysł i zgodził sie na to chłopak by zrobić seks w trójkacie z jeszcze jednym chłopakiem.Po tym seksie nigdy mu nie opada,bo wspomina tamten seks,gdy kocha sie kolega z jego dziewczyną.To wszysto zakodowane jest w głowie i zależy od nastawienia do seksu itp...

Gość gość
Mojemu mężowi tylko raz zaczął opadać już w trakcie seksu gdy suka wskoczyła na łóżko i zaczęła się gapić na męża ale jak suka głowę odwrócił to mężowi natychmiast stwardniał. Po skończeniu tylko powiedział, że niemożliwe są te yorki :D

Gość lolus34
no to może niech po prostu zainwestuje w jakiś lek na potencję. Mój facet bierze Maxigrę Go i wszystko gra. maxigra Go jest jak guma miętowa do żucia. Wystarczy ją pożuć kilkanaście minut i już można działać. Seks jest wyborny!