Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnywezyr

Czy coś z tego będzie, czy ją odpuścić?

Polecane posty

Gość smutnywezyr

Słuchajcie, jakiś czas temu poznałem bardzo ładną kobietę, inteligentną, wykształconą- klasa! Spotkaliśmy się kilka razy, był gorący flirt, pocałunki ale na nic więcej nie pozwoliła ( mamy po 36 lat oboje po rozwodzie). Jednak od jakiegoś czasu mam wrażenie, ze ona się mna zaczęła bawić. Gdy proponuję spotkanie- ona odpowiada " może w innym terminie" albo " czuję się zaskoczona" no to ja aby nie stracić twarzy - mówię jej, że tak tylko pytam niezobowiązująco. Na fb się w ogóle do mnie nie odzywa, głównie ja piszę, ona odpisuje, że " nie chce jej się klikać" woli pogadać w cztery oczy lub przez telefon. Gdy zadzwoniłem telefon byl wyłączony, potem napisałem że dzwoniłem odpowiedziała " że nie wiedziała, że dzwoniłem" niedawno wkleiła swoje naprawdę piekne zdjęcie- dostała ponad 50 lajków i masę komplementów, podlajkowałem , napisałem miłe słowa- zero reakcji, zero odzewu, zero podziękowania. Takie jakieś to dziwne wszystko, może mi doradzicie co z tym zrobić? Czy ja w ogóle mam jakieś szanse u niej, bo zapowiadało się bardzo gorąco a teraz już nie.

Gość czy ty nienormalny
Nie masz. Zapomnij

Gość czy ty nienormalny
Poza tym ona się nie bawi. Ona cie spławia a ty jakiś chyba głupi jesteś skoro tego nie widzisz.