Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy przasna uroda oznacza ze kobieta jest brzydka?

Polecane posty

Gość gość

nie bardzo rozumiem tego twierdzenie ze kobieta ma przasna urode. czyli jaka? brzydka, ladna?

Gość gość
Przaśna to inaczej taka zwykła, niczym nie wyróżniająca się, taka jakich pełno nie tylko na wsi, ale i w mieście. Ma prostą urodę, ale niekoniecznie jest zaraz brzydka...Co kto lubi

Gość gość
po prostu wiejska dziołcha :D

Gość gość
ale wlasnie widze ze czesto laczy sie "przasna" z "brzydka", taki wydzwiek jest z opini na temat przasnych dziewczyn. czesto takie komentarze slysze o kate upton, ze "co w niej widza, przeciez ta laska jest przasna, w ogole mi sie nie podoba, ma sie za nie wiadomo jaka seks bombe"

Gość gość
wiejska dziolcha moze byc ladna?

Gość gość
wg mnie kate upton jest piękna i strasznie seksowan , ma sliczne oczy i nie tylko a ty pewnie zdychasz z zazdrości bo faceci sie na nia napalają ja natomiast nienawidze Anj Rubik , promowanie tego , w reklamie jak wygina ramie do siebie to jej wychodzi lopatka jak szufla, niech schudnie jeszcze do 35 kg, pewnie dla motlochu będzie jeszcze piękniejsza :O

Gość gość
"zdychasz z zazdrości bo faceci sie na nia napalają " ja jestem brzydka wiec zazdrosc mnie nie zzera bo nic mi nie daje, a opinia o kate nie byla moja. sama uwazam ja za atrakcyjna i jestem pewna ze masa facetow za nia sie oglada.

Gość gość
No bo Kate jest przaśna czyli mało oryginalna, a jeżeli chodzi o komentarze na jej temat...Ludzie albo piszą jak to ocieka tym sexem albo, ze jest ohydna..Jak dla mnie obie te opinie są przesadzone, a ich autorzy podsycają je kierując się opinią drugiej strony. Teraz napiszę jak dla mnie wygląda Kate- długie ładne nogi, brak jakiejkolwiek talii, płaski tyłek i odrobinę obwisły biust..No i do tego dochodzi niezbyt atrakcyjna twarz bo jak dla mnie taka mało oryginalna uroda u modelki działa na minus

Gość gość
Przaśna dziewczyna tzn zdrowa, rumiana, konkretna. Tak, taki wizerunek może kojarzyć się z silną, ładną kobietą ze wsi, która brzydka nie musi być. Przymiotnik przaśny oznacza także: naturalny, prosty, surowy. Można w ten sposób odnieść to np. do chleba. Przaśny chleb- czyli taki prawdziwy, naturalny. Tak, ta Kate Upon jak byś ją ubrała w jakiś nasz strój ludowy to można by tak powiedzieć, a nawet by wystarczyło kapelusz i kowbojki. Taka właśnie silna zdrowa baba z regularnymi ładnymi, aczkolwiek "okrągłymi" rysami.

Gość gość
przasna to taka wiesniacka dla mnie brzydka bo sama mam szlachetne rysy przasne sie tu wyklocaja jakie sa ladne i niektorzy faceci lubia taki typ kobiet, zwlaszcza jak sami maja chlopskie pochodzenie

Gość prawictwo pospolite 133
kate upton nie ma przaśnej urody

przaśna to dziewczyna o średnim wyglądzie ( nie brzydka , ale też nie urodziwa ) natomiast chodzi tutaj o urodę wiejską.. Więc wygląda jak typowa dziołcha ze wsi ,

Gość gość
gość dziś Jak na standardy modelek, to fakt lekko nie pasuje. Ale ogólnie, gdyby modelką nie była, to jest bardzo ładna kobieta. To tak jak nasza Liszowska, też bardzo ładna i dokładnie ten sam typ.

Gość gość
gość dziś przasna to taka wiesniacka dla mnie brzydka bo sama mam szlachetne rysy przasne sie tu wyklocaja jakie sa ladne i niektorzy faceci lubia taki typ kobiet, zwlaszcza jak sami maja chlopskie pochodzenie xxx Ale bredzisz. Nie wieśniacka, tylko jak już wiejska, czyli zdrowa, silna, prosta. A taki ktoś może być zarówno piękny jak i brzydki, czy pospolity. Wieśniacki to jest twój komentarz. No i co z tego, że masz szlachetne rysy, ja też mam :) I według ciebie to czyni z takiej osoby piękną. Nic bardziej mylnego.

wiejska, czyli zdrowa, silna, prosta. i to jest prawda .. Musi być mocna zdrowa , ale prosta i o sredniej urodzie .. Nie moze byc pasztetem , ale też nie może być bardzo ładna .. Kate upton nie ma urody typowej modelki vittoria secret i, ale i tak jest za ładna by nazwać jej urodą przaśna .. Bo wbrew pozorom jej uroda nie jest pospolita

Gość gość
no nie do końca bo uroda wiejska to uroda odrobinę prymitywna. Teraz próbujecie sobie wmówić, ze wyglądacie ok bo Kate też tak wygląda :D :D

kate upton może mieć nieco pospolitą urodę , ale jest za ładna , zeby nazwać ją przaśna .. Przaśna dziołcha musi byc surowa i niekrzesana , jak surowe drewno nie obrobione.

Gość gość
Przaśna to taka pyzata, pulchna na twarzy, właśnie jak upton albo cichopek.

Gość gość
z cleo to pączek z twarzy

przaśna to pospolita , a niewiele jest takich dziewczyn jak Kate upton . Ona nie ma pospolitej urody.

Gość gość
w rzeczywistość przeciętne dziewczyny są dużo brzydsze od Kate

Gość gość
jak same okreslenie przasna uroda wskazuje, jest to uroda przecietna i wiesniacka, pulchna twarz, zazdrosny, wredny wyraz twarzy na stale itp. brzydkie bywaja przasne, natomiast te ze szlachetnymi rysami sa piekne, niepospolite, szlachcianek bylo garstka a chlopek od z***bania

Gość gość
jak to sie stalo ze szklachcianki maja taka urode?

Gość gość
no nie, te nie sa przaśne tylko zwyczajnie brzydkie

Gość gość
sa unikatowe jak buty od Laboutina kazdy marzy, malo kogo stac, wiec biora Zare lub z targu - przasne