Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak kobiecie zależy

Polecane posty

Gość gość

Czy tak nie jest że jak kobiecie zależy to chce spędzać ze swoim facetem swoje wolne chwile? Wszyscy znajomi mają takie kobiety... bo moja szuka wymówek żeby tego czasu spędzać jak najmniej. Pół roczna znajomość oboje po 30-stce i takie coś...

Gość gość
...no cos...ty...zaprawede...?....

Gość gość
Może ostatnio spędzaliście ze sobą zbyt dużo czasu i ona zwyczajnie potrzebuje odpocząć, odetchnąć? Wiesz nie wszyscy ludzie są aż tak towarzyscy, może ona jest introwertykiem, czy kimś w tym stylu i nie potrzebuje tak częstych kontaktów, woli samotność, spokój?

Gość gość
Skoro woli samotność to po co mi zawraca gitarę... spotkaliśmy się w sylwestra w tym tygodniu i spędzilismy go razem do rana i widzieliśmy się krótko następnego dnia oprucz tego sylwestra spędziliśmy ze sobą około z 2 godziny w tygodniu... dziś ma wolne i nie chce spotkania.

Gość gość
Może ma jakieś plany? Chce wypocząć? Z tego co widzę, to wcale nie tak rzadko się widujecie. Ludzie mają czasem też inne plany niż tylko partner. Wiesz, znajomi, rodzina (rodzice np), zakupy, relaks, domowe spa, nadrobienie zaległości z czymś - korzystając z wolnego. Różnie bywa.

Gość gość
znajdź inną

Gość kamien filozoficzny
tak, oczywiscie bedzie z nim spedzac noc, dzien, pojdzie z nim razem do kibla i do wanny, razem zamieszkaja se w goralskiej chatce i beda piekli baranine i wytwarzali oscypki na sprzedaz a jak juz zaczna rzyygac tym ze nie maja sekundy wolnego dla siebie to po prostu sie rozwioda i kazde z nich pojdzie w swoja strone

Gość gość
Nie o to mi chodzi :) bez przesady ale przecież zobaczyć się chciałem wieczorkiem na chwilkę chociaż z 2 godzinki :) nie mieszkamy 100 km od siebie żeby był to problem

Gość zuraw i czapla
wiesz jak jest :classic_cool:

Gość gość
sluchaj, ja jestem w podobnym wieku i mam jestem naprawde zapracowana (praca, doktorat, taniec, joga, basen, rower) i potencjalny partner powinien zrozumiec, ze ja tego nie zostawie, bo to wtedy nie bede ja... przylgne do niego, potem przyjdzie nuda i pojdzie sobie ów pan do innej z pasjami i wlasnym zyciem... ja tez bym wolala faceta ktory robi cos konstruktywnego, a nie tylko bzykacza bluszcz... nie chce nikogo urazic, ale sprobuj zrozumiec autorze

Gość gość
To okres między świąteczny nie powinien być tym okresem w którym odpoczniemy i chcieli byśmy spędzać więcej czasu z najbliższymi nam osobami? To dziwne że chcę spędzić czas z kobietą która obojętna mi nie jest? No ok macie rację może i trochę przesadzam ale przywykłem do takich kobiet które lubią spotykać się często i same to proponują.

Gość gość
To nie jest dziwne, że chcesz z nią spędzać czas, ale musisz wziąć pod uwagę to, że na co dzień nie mamy czasu na wiele rzeczy, które chcielibyśmy zrobić i jak już nam się trafia kilka dni wolnych, to choć część z nich chcemy poświęcić na zajmowanie się sobą i swoimi sprawami. Przecież widziała się z Tobą wczoraj, widziała w Sylwestra, pewnie święta też spędziliście razem. Po świętach wiele osób potrzebuje większego odpoczynku niż po pracy. ;)

Gość gość
daj sobie z nią spokój, robisz tylko z siebie desperata, po, prostu nie ma dla ciebie czasu.

Gość gość
praca, doktorat, taniec, joga, basen, rower x do tego kanarek, rybki, ślizgawka, szydełkowanie, krzyżówka, książki, ogródek, koleżanki, ciocia, do czego w tym wszystkim potrzebny jeszcze facet.