Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kuba1234

Przypisy w pracy licencjackiej

Polecane posty

Gość Kuba1234

Witam proszę o pomoc co do przypisów w pracy licencjackiej. Mam taki problem na 5 stronie pracy mam pracy mam przypis pewnej z pewnej książki nazwijmy ją "A" przy przypisie stosuję metodę op.cit. bo już wcześniej cytowałem ta książkę. Na stronie 6 mam rysunek /tabelę , która pochodzi z innej książki "B" i pod tabelą podałem źródło. Na stronie 7 mam cytat z książki "A", która była również użyta na stronie 5. Moje pytanie jest takie na stronie 7 przy kolejnym użyciu powinienem w przypisie zastosować zasadę op.cit. ze względu na to, że pomiędzy dwoma przypisami tej samej książki wystąpiła ta tabela pochodząca z innego źródła. Czy nie bierze się jej pod uwagę i zastosować zasadę "TAMŻE" ? Mam kilka razy taką sytuację w swojej pracy i nie wiem jak ją rozwiązać. Proszę o pomoc.

Gość gość
jak pisalem prace habilitacyjne dla kumpli to z takich pytan rechotalem jak nie wiem :classic_cool:

Gość gość
Skoro rechotałeś to możesz pomóc i zamknąć temat ?

Gość gość
Nie masz czasu? Zależy Tobie na dobrej ocenie? Masz do napisania pracę zaliczeniową, licencjacką, magisterską lub inną? Dobrze trafiłeś !!! Pomożemy napisać Tobie niepowtarzalną, profesjonalną pracę nawet w bardzo krótkim terminie. Wszystkie nasze prace są przygotowane jednorazowo i zgodnie z indywidualnymi wymaganiami. Nie prowadzimy sprzedaży ani nie udostępniamy wcześniej wykonanych opracowań i innych materiałów, kierując się zasadą i dobrem naszych klientów. Dokonuję również korekty stylistycznej prac oraz dopasowuję je do zasad panujących na Twojej uczelni. NIE POBIERAM ZALICZEK. PRZED WPŁATĄ WYSYŁAM RAPORT ANTY-PLAGIATU. E-mail: alicja-bajdal@wp.pl GG 47434915

Gość gość
Nie tylko poprawiam błędy ortograficzne, interpunkcyjne, gramatyczne, składniowe, stylistyczne, lecz również podkreślam powtórzenia, podpowiadam, czym je zastąpić redaguje tekst i pomagam przy konstrukcji pracy. Ubieram Twoje myśli w słowa, które odpowiadają stylowi prac. Zapewniam poprawność, rzetelność, terminowość oraz niską cenę. Nie zwlekaj sprawdź swoją pracę przed oddaniem!!! Kontakt; poprawa-plagiatu@wp.pl