Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość 1borgia

dzien dobry ekki

Polecane posty

Gość 1borgia

dzis jest styczen 2015, chyba 2. mam tylko mala nadzieje, naprawde mala, ze podjales jakies decyzje z koncem 2014, ktore beda widoczne w 2015? jak na razie na tamtym forum wciaz TE SAME tematy, ten sam belkot, te sam eprzyklaski tudziez kontry. czy ty w tym 15-letnim wciaz powtarzajacym sie belkocie na ten sam temat bierzesz udzial? no nie moze byc, ze nie wyciagnales zadnych wnioskow? a moze ona ze soba rozmawia, raz sobie klaszcze, raz sobie przeczy i poprawia punkt widzebnia? w 100% tematow? nie rozumiem cie, nie rozumiem dlaczego nowy rok jest znow taki sam? nie ma roznicy juz miedzy porami dnia, porami roku, teraz nawet zakonczenie roku nie jest w stanie niczego zmienic? do kürwy nedzy to jest nie do wytrzymania! nie wiem jak ale poszukam opcji blokowanie portali tak jak to sie robi stronom p****li, by dzieci nie wchodzily i zablokuje xx.pl. zreszta i tak dobrze sie nie otwiera, wiec albo wlasciciele nie zrobili back upu albo zrobili i ktos mnie od nowa przyblokowal lub dzialaja stare odswiezone blocki. cokolwiek to jest mowie NIE! widzialem ze jestes bo sugerujesz mi ze to ty- wiec jeszcze raz: nie pisz tam tak, abym rozumial, ze ty to nie ona. PISZAC na tamtym portalu oznacza autmoatycznie, ze podwinales ogon, zakonczyles sankcje i zgadzasz sie na jej warunki. dlaczego wiec chcesz zebym ja rozroznial kto pisze? to NIE MOJE forum juz, nie pisz abym wiedzial , NIE widziec roznic bo roznic nie ma. ty pisujac tam udowadniasz, ze jestes jak ona i kropka. zauwazylem natomiast tutaj, ze forum bedzie zamkniete. w takim razie dobrze, pomoze mi nie zagladac. ekki- NIE CHCE aby rok 2015 byl kolejna powtorka tego wileoletniego syfu- NIE WCIAGAJ MNIE ponownie! nie pisz do mnie w zdanej formie, chce sie uwolnic! rozmumiesz? chce raz na zawsze sie uwolnic! borgia

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować