Gość 1borgia Napisano Styczeń 2, 2015 dzis jest styczen 2015, chyba 2. mam tylko mala nadzieje, naprawde mala, ze podjales jakies decyzje z koncem 2014, ktore beda widoczne w 2015? jak na razie na tamtym forum wciaz TE SAME tematy, ten sam belkot, te sam eprzyklaski tudziez kontry. czy ty w tym 15-letnim wciaz powtarzajacym sie belkocie na ten sam temat bierzesz udzial? no nie moze byc, ze nie wyciagnales zadnych wnioskow? a moze ona ze soba rozmawia, raz sobie klaszcze, raz sobie przeczy i poprawia punkt widzebnia? w 100% tematow? nie rozumiem cie, nie rozumiem dlaczego nowy rok jest znow taki sam? nie ma roznicy juz miedzy porami dnia, porami roku, teraz nawet zakonczenie roku nie jest w stanie niczego zmienic? do kürwy nedzy to jest nie do wytrzymania! nie wiem jak ale poszukam opcji blokowanie portali tak jak to sie robi stronom p****li, by dzieci nie wchodzily i zablokuje xx.pl. zreszta i tak dobrze sie nie otwiera, wiec albo wlasciciele nie zrobili back upu albo zrobili i ktos mnie od nowa przyblokowal lub dzialaja stare odswiezone blocki. cokolwiek to jest mowie NIE! widzialem ze jestes bo sugerujesz mi ze to ty- wiec jeszcze raz: nie pisz tam tak, abym rozumial, ze ty to nie ona. PISZAC na tamtym portalu oznacza autmoatycznie, ze podwinales ogon, zakonczyles sankcje i zgadzasz sie na jej warunki. dlaczego wiec chcesz zebym ja rozroznial kto pisze? to NIE MOJE forum juz, nie pisz abym wiedzial , NIE widziec roznic bo roznic nie ma. ty pisujac tam udowadniasz, ze jestes jak ona i kropka. zauwazylem natomiast tutaj, ze forum bedzie zamkniete. w takim razie dobrze, pomoze mi nie zagladac. ekki- NIE CHCE aby rok 2015 byl kolejna powtorka tego wileoletniego syfu- NIE WCIAGAJ MNIE ponownie! nie pisz do mnie w zdanej formie, chce sie uwolnic! rozmumiesz? chce raz na zawsze sie uwolnic! borgia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach