Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocyyy2345

Czy idąc do ginekologa dostanę na piśmie potwierdzenie

Polecane posty

Gość pomocyyy2345

że jeszcze nie współżyłam ? I czy ginekolog może określić czy jestem dziewicą czy nie ? Chodzi mi o ten papier

Gość gość
Jeżeli masz nieprzerwaną błonę to na pewno. Zaświadczenie musi dać. Chyba, że w jakiś sposób została przerwana błona. Wtedy nie docieknie, od czego...

Gość gość
w zdrowej diecie jest duzo blonnika 🖐️

Gość gość
Na c***j ci ten papier?

Gość pomocyyy2345
Ale jeśli mam przerwaną a nigdy nie robiłam tego z chłopakiem ,jestem dziewicą da mi papier że tego nie robiłam ? Szczerze to papier dla chłopaka ,nie wierzy mi itp To nie prowo pytam poważnie

Gość Pantka REI
nie ksiazke ci da o reiki

Gość gość
jak nie wierzy to niech spieprza do klasztoru zakonnice macać

Gość gość
O k*****a :O Rzuć chłopaka🖐️

Gość gość
Jeżeli nie masz błony to fizjologicznie nie jesteś dziewicą, więc nie da Ci papieru. :)

Gość gość
A skąd lekarz ma wiedzieć że nie współżyłaś skoro błona przerwana? Nie da ci takiego zaświadczenia.

Gość gość
Można wiedzieć ile macie lat? Dla mnie dziwna sytuacja. Nawet jakbys wcześniej z kims była to było zanim poznalas obecnego chlopaka i nie powinien tym się interesowac. Każ mu przynies zaświadczenie ze nie był z inną kobietą. Ciekawe skąd to weźmie? Jaka masz gwarancję ze nie mial innej? Żadnej! Więc albo sobie ufacie albo zakoncz to. Bo w związku najważniejsze jest zaufanie. Bez zaufania nic z tego nie będzie

Gość gość
Jeżeli chcesz chłopaka przekonać to idz z chłopakiem do ginekologa.

Gość pomocyyy2345
Mam 19 lat chłopak 22. Ale jego obawy były po tym jak powiedziałam że byłam w związku już 4 razy. Wiem,większość z was pomyśli że jestem jakąś dziwką a tak naprawdę nie- nigdy tego nie robiłam. I powiedziałam mu że jeśli ma on obawy to pójdę do ginekologa i mu ten cholerny papier przyniosę i to tak... Ale najwyżej pójdę z nim do tego ginekologa Odnośnie błony nie współzyłam-ale zawsze masturbacja była,wiec sama nie wiem...

Gość gość
Zastanawiam się kto jest głupszy, ty czy on?

Gość gość
Miałam podobną sytuację ale z mamą też chciałam żeby lekarz wydał zaświadczenie to powiedział żebym przyszła z mamą i jak przyszłam to powiedział tylko idz do jakiegoś fajniego lekarza (popytaj który fajny)

Gość gość
Jak była masturbacja to mozesz mu zaspiewac piosenke o jablonce czyli mialam ci ja blonke ;). Idąc z facetem do ginekologa skompromotujesz się bo lekarz powie ze blonki brak ale nie moze wiedziec czy zerwalas sama czy wackiem innego faceta

Gość pomocyyy2345
14:37 -- Ale gdy poszłaś do innego, dał ci to zaświadczenie ?

Gość gość
Jak Ci zależy, to idź do ginekologa i niech sprawdzi błonę. Jak nieprzerwana, to papier musi dać. Jak przerwana, to nie, bo nie wie, jak ją przerwałaś. Ale zastanawia mnie ten brak zaufania w związku. Powiedz mu, że się masturbowałaś, ale nie współżyłaś. Jak nie wierzy albo Ty nie masz odwagi powiedzieć, co robiłaś, to co jest w Waszym związku nie tak, jak być powinno.

Gość gość
głupota ludzka nie zna granic!!!

Gość pomocyyy2345
On powiedział cytuję "jeśli zrobimy "to" - to ja i tak będę wiedział czy ty to robiłaś czy nie -poczuję to " I obawiam się że może nie poczuć jak będzie naderwana masturbacją itp. I pomyśli że go okłamałam itp. Czasem myśle że może by jednak mu powiedzieć że to robiłam (ale naprawdę nie robiłam) to wtedy złudzeń nie będzie miał gdy nic nie poczuję.. Naprawdę nie wiem, siedzę i beczę, głupia jestem i nie wiem co zrobić :(