Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

O ile urosły wam piersi w ciąży?

Polecane posty

Gość gość

Jestem w 6 m brzuszek widoczny, a biust nic się nie powiększa a jest mały takie b małe , może lekko nabrzmiały jest , liczyłam że w ciąży coś ruszy a tu nic

Gość gość
Ja jestem w 9 miesiącu, z rozmiaru a powiększyły mi się do b, czyli też niewiele :-P

Gość gość
Mi z B wskoczyły do F. Nie mam już gdzie biustonoszy kupować. A do porodu jeszcze 2 miesiące.

Gość gość
Mi skoczyły z dobrego B do dobrego C... Na szczęście tylko tyle.

Gość gość
Mi uroslu z malego B wrecz pelnego A do konkretnego ciezkiego C. Plakslam z bolu jak mi piersi rosly. Ale to tak do 6 mies od 6 a jestem w koncowce 8 nie urosly nic. Dzirki Bogu

Gość gość
Z malego B na duuuze C ale w ogole nie tolerowalam biustonoszy prawie od poczatku ciazy. Bylo mi niewygonie nie wazne jaki rodzaj czy rozmiar. Nosilam tylko koszulki z h&m takie dla matek karmiacych, z gumka pod biustem. Super sprawa. A na to duze chusty zeby nie swiecic sutkami w pracy;)

Gość gość
Dodam jeszcze ze urosly prawie że z dnia na dzien I mam teraz rozstepy niestety:(

Gość gość
Mi urosły jeszcze przed ciążą. Przed 30tką nie musiałam się zabezpieczać a i tak w ciążę nie zachodziłam-stwierdziłam więc że natura wie co robi i ja będę bezpłodna;) Jednak kiedyś miałam miseczkę A co lubił mój chłopak(dziwny jakiś no nie?) potem się rozstaliśmy a ja miałam już miseczkę B/C wówczas Kiedy się zbliżałam do 30tki miałam już D Kiedy zaszłam w ciążę miałam już E W ciąży urosły mi do G/H I to mi się już nie zmieniło nawet po powrocie do swojej starej wagi. Tak więc cycuchy zaczęły mi rosnąć po 20tce!

Gość gość
mi z b juz do d a 7 miesiąc zaczelam

Gość gość
z B do dużego C/ małego D Ale to było straszne (nie karmiłam) jak na brzuchu zero rozstępów, to cycki cierpią :

Gość gość
Jestem w 18 tc , brzuch niewielki ale na piersi kazdy zwraca uwage ze tak mi urosly. Z c na duze d.

Gość gość
A mi z d do h

Gość gość
ja jestem w 17 tyg, piersi nic mi nie urosły, ale tym się akurat nie martwię, bo i tak mam duże :)

Gość gość
Ma z 70f do 75k... dobrze ze wrocily do tego 70f.

Gość gość
mi nic, jestem w koncowce 8 m-ca i sa co najwyzej "pelniejsze" ale staniki nosze te same

przy pierwszym dziecku najbardziej mi urosły jak juz byłam przy koncówce ciazy a jak po urodzeniu wróciłam do domu i zobaczyłam jakie sa duze to stałam w lusterku i podziwiałem hehe:):p mnie jakies dwa rozmiary a teraz jestem w 8 miesiacu i z b mam teraz c

Gość gość
Ja z d do h a jestem.20 tc oby nie urosly wieksze bo juz mam ciezko.bardzo