Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

KATARZYNA WILINSKA PILNE !

Polecane posty

Gość gość

Mam pytanie do osób glownie przebywajacych w Wielkiej Brytani. Czy ktokolwiek zna albo ma kontakt do Katarzyny Wilinskiej mieszkajacej w Liverpoolu. Jest to kobieta ok.30,40 lat, blondynka, przynajmniej z jednym dzieckiem. W zasadzie to moge teraz stwierdzic ze wszystko jest prawdopodobnie. Jednak imie i nazwisko jest pewne. Zamierzam dobrac sie tej oszustce do d**y. Bede wdzieczna za kazde namiary. Zrozumieja to ci,ktorzy kiedykolwiek zostali perfidnie oszukani przez osoby tego pokroju oglaszajace sie sprzedam telewizor Samsung, papierosy ..Ostatnio byla aktywna na fejsbooku, ale zdaje sie ze zlikwidowala szybko konto albo mnie zablokowala, nie wiem. Wlasciwie to sie nie dziwie tej DZIWIE bo pieniadze za przesylke skasowala a widocznie nie miala zamiaru jej w ogóle nadac. Mam jej numer konta na który zostaly przelane pieniadze.Czy w takiej sytuacji moge cos zrobic? Prosze o rade.

Gość gość
???

Gość gość
zgłoś na policję a nie szukaj pomocy na kafe

Gość Katarzyna Wilińska
tępa strzało za takie oczernianie mnie trafisz do sądu. zniszczę cię tak jak ty próbujesz zniszczyć mnie, bo twój były jest teraz ze mną

Gość gość
Nie kazdemu psu na imié Burek. Tak sié sklada ze nie mam bylego. Byl i jest caly czas ten sam, tépa dzido !

Gość gość
Nie wierze w pomoc policji. Z przyjemnosciá zalatwila bym to sama.

Gość gość
szantażujesz mnie , pomawiasz i oczerniasz bo się boisz bym na twoją wioskę nie puściła info , co robisz w Anglii? i z kim ty niby chodzisz i .... masz się zamiar pobrać?twoi rodzice na 100% byliby "dumni" z zięcia z Bangladeszu handlującego .....no nie chcę pisać czym by już ci wstydu nie robić....

Gość gość
Oj dziecino , pobaw sié klockami. Az zal ze takie pólglówki tu siedzá.