Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy odbąbelkowana cola nadaje się do rozjaśniania włosów?

Polecane posty

Gość gość

Taka co to została otwarta parę dni wcześniej i już nie smakuje, a przydałoby się rozjaśnić włosy czymś łagodniejszym

Gość Olahelenka
Spróbuj, może pomoże :D Co za idiotki tutaj piszą, skąd wy k********. macie takie pomysły? A tak serio, chyba Cię porąbało dziewczyno. Użyj sobie rozjaśniacza, ale nie wody utlenionej bo sobie zniszczysz włoski.

Gość gość
Olahelenka ty sie nie podawaj za ekspertke bo gowno wiesz. Woda utleniona zniszczy wlosy a ROZJASNIACZ nie?I nie mow ze rozjasniacz mniej szkodzi bo gowna prawda, tak samo moze spalic wlosy

Gość gość
baby, nie kłócić się! nie mogę użyć rozjaśniacza, bo mam hennę na głowie :P

Gość gość
Biedny zna lepiej swoich krewnych niż bogaty. Anonim Przysłowie niemieckie

Gość gość
Nie wiem, nie próbowałam, ale tą z colą z bąbelkami świetnie czyści się osad w toalecie. Mamy chatę na wsi, w jesienno - wiosennych okresach rzadko z niej korzystamy, ale to naprawdę skuteczny środek na odświeżenie toalety z kamienia. Wszelkie zardzewiałe części w kąpieli z tego smakowitego płynu pozbędą się rdzy i kamienia -szczególnie polecam na zardzewiałe kłódki i zamki. Smacznego!

Gość gość
ja robię to w następujacej kolejności: kroję, siekam i przypiekam.

Gość gość
Cola czy pepsi zawiera kwas fosforowy H3PO4 i to on tak usuwa rdzę, czy osady. Ale czy nadaje się do rozjaśniania włosów, to nie wiem

Gość gość
kwas fosforowy jest kwasem nieorganicznym, a podobno tylko takie mają możliwość wypłukania indygo z włosów. podobno ani kwas cytrynowy ani woda utleniona nie jest w stanie ruszyć indygo