Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie spelniam wymagan swojego chlopaka

Polecane posty

Gość gość

Czy warto być w takim związku ?

Gość gość
Nie jestem wystarczajaco dobra dla niego... wolalby mieć 'lepsza'

Gość gość
To odejdź sama, skoro on nie potrafi rzucić cię dla lepszej. To mu szczena opadnie :P

Gość gość
Lepsza go nie chce, więc jest ze mną i na każdym kroku pokazuje mi ze mogłabym byc inna... Próbowałam odejsc, ale mi zależy...

Gość gość
wciąż narzeka , że słabo mu seks oralny robię nie czuję kaleczę zębami i , że nie umiem się przełamać by seks analny z nim uprawiać

Gość gość
Na takim bucu ci zależy?

Gość gość
Po co Ci ktoś kto uważa Cię za niewartościową, gorszą? Po co jesteś z kimś, kto z Tobą jest wyłącznie po to, żeby móc sobie ulżyć z kimś dopóki nie znajdzie innej? Serio? Na tym Ci zależy? Na byciu wycieraczką, zastępcą? Żeby być z kimś kto nie tylko nie kocha, ale wręcz nawet nie szanuje, ma Cię gdzieś? Szanuj się kobieto. Dlaczego ktokolwiek ma Ciebie szanować, skoro Ty sama siebie nie szanujesz? Nie pasujesz mu taka jaka jesteś, to odejdź. Z głową uniesioną do góry.

Gość gość
Niestety zalezy... potrafi być naprawdę czuły jak wie, ze chce odejść, ale jak mu wybacze to wszystko wraca do normy. To 17:25 to nie moja wypowiedź.

Gość gość
To jest moj pierwszy poważny związek i nie do końca wiem jak to wszystko powinno wyglądać. Nie wiem czy robię coś nie tak...ale nie jestem di końca szczęśliwa z nim...

Gość gość
"potrafi być naprawdę czuły jak wie, ze chce odejść" i ty wiesz, że ta czułość jest fałszywa i chwilowa, a i tak się nabierasz :D

Gość gość
ze mnie sie koles smial ze ja sie na medycyne nie dostalam, a to dla mnie drazliwy temat, bo to zawsze byla kwestia tylko jednego zadania maturalnego a mnie nie bylo stac na platne... ja go kochalam, on mial mnie gdzies i jeszcze wysmiewal, tak z perspektywy czasu patrze to nie wiem, jak moglam kogos kto mial do mnie taki stosunek pokochac - chyba dlatego,z e slabo go znalam i bylam samotna, uciekaj dziewczyno, lepiej byc samą niz z chamami... mojej przyjaciolki facet kazal jej przefarbowac wlosy i czesac je w pewien specyficzny sposob, bo tak nosila sie jego byla dziewczyna, a do tego wymuszal na kolezance, zeby mu loda robila w dowod milosci... naprawde, lepiej byc samej... oni na nas nie zasluguja