Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to wstyd, że nie mam syna ?

Polecane posty

Gość gość

Jestem facetem no i zawsze chciałem mieć syna, niestety nigdy mi się nie udało, kocham oczywiście swoje dzieci, ale nie czuję się dobrze jako samotny facet w domu.

Gość gość
nie martw się, będziesz miał zięciów.

Gość gość x
To ogromny wsyd. Ludzie napewno cię palcami wytykają.

Gość gość
No to na co czekasz działaj.

Gość gość
Na zięciów to jeszcze długo się naczekam. Ludzie mnie palcami nie wytykają, ale jednak zazdroszcze im, bo nazwisko się utrzyma no i podobno synowie są bardziej odpowiedzialni za zajmowanie się rodzicami jak są już starzy.

Znajomy też miał takie ambicje ma więc trzy córki to znaczy, że co ma się wstydzić po trzykroć i torba na głowę.

Gość gość
Nie już mi i mojej żonie starczy dzieci.

Gość gość
Ale ja nie wstydzę się za dzieci, tylko za sb, że mi nie wyszło

Gość gość
Albo to prowo, albo jesteś po 50, bo nie wierzę, że takie przekonania się zachowały typu utrzymane nazwisko. Myślałam, że powiesz, że chciałbyś mieć syna bo np. lepiej byście się dogadywali, gra w piłkę itp. a nie nazwisko! Ty jesteś nienormalny!!!

Gość gość
moj sasiad ma 3 corki i zawsze zartuje,ze zaluje ,ze jacys fagasi beda p******ic jego robote hahaha

Gość gość
Powiem Ci tak - córkę będziesz miał zawsze, syna do czasu. Córka zawsze będzie "przywiązana" do rodziny, syn znajdzie nową rodzinę - rodzinę żony. Wiem co mówię, matka miała nas ośmioro, ja, jedyna córka zawsze staram się pomóc rodzicom, a bracia? dwóch mieszka o sąsiedzku, ale nawet nie pomyślą, że rodzicom trzeba czasami! pomóc[synowe myślą o swojej rodzinie]. Mam i dorosłego syna. studenta, życzenia świąteczne przesłał mi w drugi dzień świąt ok. godz. 16 - święta spędzał ze swoją ukochaną i jej rodziną.

Gość gość
Z ta pilka to tez, ale przeciez tez by to nie bylo zawsze. Na pewno lepiej bym sie dogadywal, a tak dziwnie sie teraz czuje.

Gość gość
No wiesz mieszkam w duzym wiec watpie zeby syn gdzies wyjechal a swieta moznaby bylo spedzac razem.

Gość gość
powiem ci tak, zeby nie wiem jak facet kochalby corki ( bo oczyw.kazdy kocha sowje dzieci) to jednak w glebi serca pragnie syna, taka prawda, my mamy synka , jest swietnym malym facecikiem, widze jaki maz jest dumny, itd.,juz mlody mu pomaga, tata to jego bohater, maja swoje meskie sprawy, i syn w wieku 7 lat juz teraz bardziej garnie sie do ojca co mnie cieszy:P maz ma 3 braci, jeden brat ma syna i corke, drugi 2 synow, my syna, a jednen ma 2 corki i widac,ze jest lekko hmm dyskriminowany przez n ich haha, oczyw. chodzi mi zarty, nic powaznego, on sam widac,ze bardzo chcialby syna, nie czuje sie 100 % facetem, corki mu dorastaja i mysla tylko o rozowych ciuszkach itp. a on nie wie jak to oganac, wiem,ze zaluja z zona ,ze nie maja syna, bo kobieta, ktora ma synka tez jest jakby bardziej atrakcyjna, i nie hejtujcie bo tak jest w wiekszosci przypadkow

Gość gość
Ciesze sie ze ktos rozumie co ja czuje.

Gość gość
i nie zgodze sie ,ze kazdy syn ma rodzicow w tylku na starosc, czy wgl, w mojej rodzinie jest tak, ze te wasze przyklady nijak sie maja to rzeczywistosci, zalezy to od wychowania i wpajania dziecku od malego jaka wartosc ma rodzina, moi synowie ( 32 lata i 28) maja juz swoje rodziny, a jednak nigdy nie zapomnieli o "staruszkach", ba, sa czestymi goscmi w naszym domu, dzwonia czesto, sa wspaniali, ich zony rowniez kuzynka ma tez doroslych synow i tez to wspaniali rodzinni faceci, mam zawsze dostaje buziaka i oni sie ego nie wstydza jak sami ciulowo wychowujecie dzieci to tak macie i tyle,

Gość gość
Tez mi sie wydaje ze tu bardziej od wychowania zalezy a nie od plci.

Gość gość
Moj znajomy tez bardzo chcial syna - na piatej corce poprzestal :o

Gość gość
O kurcze nie chcialbym byc w jego skorze.

Gość gość
ciesz sie, ze w ogole macie dzieci... inni moga tylko pomarzyc. Ja marzylam o corce, a tu cyk... na usg fiutek :) teraz nie chcialabym juz corci :) kocham go strasznie bez wzgledu na wszystko

Gość gość
Ja już też nie chcę więcej dzieci, żona tak samo, już kasy by nie było, pokoju no i czasu, bo pracujemy z żoną.

Gość gość
Ze kobieta jest bardziej atrakcyjna jak ma syna? Pierwsze slysze. Kto takie bzdury wypisuje.

Gość gość
ale masz problemy, to nie koncert zyczen :P sama sie o tym przekoanlam :P:P:P

Gość gość
Moj tata mial trzy corki i byl dumny. Zawsze twierdzil ze woli miec corki niz synow.

Gość gość
ja sie czuje np b atrakcyjna. Malo przytylam, połknelam tylko "pileczke":) syncio cala ciaze byl yyyy jest jeszcze dla mnie bardzo laskawy :) dodał mi przyslowiowej urody :)

Gość gość
Moja kobieta nie ma syna, a jest atrakcyjna jak dla mnie, więc też nie wiem o co chodzi

Gość gość
Najlepszym przykładem jest mó M, zawsze twierdził ze córeczka to jego oczko w głowie, bo tak jest, jak byłam w 2 ciazy, ani słowa o synu, że to bez znaczenia, aby zdrowe było.Poszłam na USG sama, bo nie mógł ze mną iść zobaczyłam syna, ale nic nie powiedziałam w domu,tylko,że wszystko ok, ale dzidziuś się nie pokazał.Następnym zazem ja już na pewniaka zabrałam M, popłakał się jak zobaczył, wyszedł w szoku. Kocha synka baardzo, córeczka dalej królewna, ale z Małym ma inną wież, o innym tematach gadają, razem coś robią, mają swój męski świat. Widze jaki jest dumny,że Młody taki jego synio, a Młody jak skóra zdjęta, czyli jednak w wielu facetach, nie mówie,że w każdym gdzieś się tli wizja syna.

Gość gość
Ja nigdy nie twierdziłem, że wolę mieć córki niż synów, znaczy mogło być tak, że córka i syn, ale nie, że same córki

Gość gość
18:14 ---> a co mila powiedziec hehe :P:P

Gość gość
tzn miał powiedziec :P:P