Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nauczycielka

Polecane posty

Gość gość

Mam problem.Moje dziecko od wrzesnia idzie do 4 klasy.Jezyka angielskiego bedzie uczyla osoba,ktora targnela sie na swoje zycie.Osoba ta cierpi na depresje,a takze po urodzeniu dziecka rzucila sie z 5 pietra szpitala.Spadla na beton nic jej sie nie stalo.Juz uczy inna klase i wiem,ze w tej klasie bylo zebranie,poniewaz rodzice nie chcieli aby ta osoba uczyla ich dzieci,ale dyrekcja nie ma nauczyciela innego i do konca roku ta osoba ma uczyc ta klase.Obiecano rodzicom,ze od nastepnego roku bedzie nowy nauczyciel.Czy osoba z takimi zaburzeniami psychicznymi powinna uczyc dzieci?Czy za rok dwa nie zrobi komus innemu krzywdy?

Gość gość
Mysle ze bredzisz. Idz sie utop:-)

Gość gość
na pewno będzie latać z nożem i podrzynać dzieciom gardła - to tylko kwestia czasu. Już kupuj trumnę młodemu.

Gość gość
wypiertalaj głupia ruro. ja tu założyłam temat by o nauczycielkach pogadać ruro nie przeszkadzaj mi netowy tłumoku

Gość gość
"Krytykuj przyjaciela w cztery oczy, a chwal przy świadkach." Leonardo da Vinci

Gość gość
Tumok te z ciebie ,a rura to bardaszana ćfoku:-)

Gość gość
Ale czy jej zachowanie podczas lekcji jest niestosowne? Bo jeżeli lekcje prowadzi poprawnie, nie płacze, stara się, nie wybucha krzykiem itp, to ja nie rozumiem o co chodzi. Co Wam w niej przeszkadza? Że przeżyła upadek z 5 piętra na beton? Jak jej odbierzecie pracę tylko dlatego, że miała depresję, to na pewno jej pomożecie i drugi raz się już nie targnie...

Gość gość
następna rura mi się tu w temat wcina. no i co z tego ruro , że lekcje prowadzi poprawnie skoro to psychol

Gość gość
Depresja to nie schizofrenia.

Gość gość
a jednak... Plac Zbawiciela

Gość gość
AUTORKO JESTES TEPA

Gość gość
Chodzi mi tylko o to,ze jezeli potrafi sobie zrobic taka krzywde to czy nie zrobi komus innemu.Wiadomo dzieci nie zawsze sa grzeczne.Nie wiem jak sie zachowuje na lekcjach tylko sie boje.

Gość gość
chciałabym zorganizować protest przeciwko tej nauczycielce. czy tu na kafe siedzą rodzice dzieci z klasy , którą ona uczy? odzywać się nie bać się?

Gość gość
prowo na 100 procent, ludzie zabijają się skacząc z 3 piętra,a kobieta niby skoczyła z 5 jeszcze na beton i nic jej nie było? może jeszcze podniosła się,otrzepała i wróciła na salę szpitalną. Po co takie durne tematy zakładasz

Gość gość
ja jestem z tej klasy, ale jestem przeciwko jakimkolwiek protestom, idź się kobieto leczyć na nogi, bo na głowę za późno, a od anglistki się odpi//er//dol

Gość gość
psycholka dobrze kombinuje, w c***j wolnego, latwa praca

Gość gość
To bylo okolo 2 lata temu naprawde.Bylo glosno o tym.

Gość gość
mój mąż to kurator wojewódzki. zrobię co w mojej mozy , pogadam z nim , pomogę Ci by wykurzyć ją. i byś się czuła bezpiecznie i komfortowo. coś z tą nauczycielką zrobimy. nawet jak trzeba będzie to ją w szpitalu psychiatrycznym umieścimy a szkołe zamkniemy. ukaramy dyrektora/kę

Gość gość
Godzina 18:01 to nie ja autorka,prosze sie nie podszywac

Gość gość
Mylisz depresję z agresją. W dodatku depresja poporodowa, która może się zdarzyć nawet zupełnie zdrowej, wesołej osobie.