Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak można odebrać babci rentę na podstawie

Polecane posty

Gość gość

absurdalnego donosu sąsiadów? Jak można premią pieniężną motywować pracowników ZUS by orzekali zdolność do pracy osób całkowicie niezdolnych do pracy? Przecież to jest niemoralne! Dlaczego Polska jest takim głupim krajem? Kiedy się skończą czasy tabelek i planów? Dlaczego urzędnicy państwowi są premiowani tak samo jak pracownicy korporacyjni? Przecież to absurd!

Gość gość
Czy w sejmie naprawdę siedzą już wyłącznie sami debile?

Gość gość
a naprawdę się renta babci-oszustce należała?

Gość gość
Babcia emerytury nie ma?

Gość gość
Hej no napiszcie mi czego w tym wszystkim nie rozumiecie, albo napiszcie dlaczego głosowaliście na PO?

Gość gość
Możecie sobie jaj nie robić? Babci się należy bo jest stara i z trudem chodzi. A ja nie kwestionuję tego i wy też tego nie kwestionujcie postarajcie się odpowiedzieć na pytania!

Gość gość
"Za starym przyjacielem jest jak ze starym płaszczem. Jest bardzo wygodny. Przybrał kształt mojego ciała, doskonale dopasował się do moich wypukłości i nie krępuje moich ruchów, a jedyną oznaką jego obecności jest ciepło, które czuję, gdyż on mnie ogrzewa." Victor Hugo

Gość gość
bo tylko PO jest dobre dla Polski i Polaków . musi być ktoś kto niepopularne ale pchające nasz Kraj ku rozwojowi cywilizacyjnemu decyzje nie będzie się bał podejmować. musi być Polak -oszust za twarz trzymany był "dobry" i trochę bardziej "uczciwy"

Gość gość
PO NIE JEST DOBRE DLA POLAKÓW! PO przekształciło już wszystkich pracowników, bez wyjątków w biznesmenów! Każdy uczciwy człowiek zginie w tym systemie! Może tobie się to podoba, mi nie i zapewniam cię że i ty zmienisz zdanie .

Gość gość
17:38 za stylistykę pała! za składnię pała! za interpunkcję pała! cała wypowiedź-pała! do szkoły wróć!

Gość gość
W naszym kraju mozna. Niech babcia poda ZUS do sądu. Pozew w sprawie składa się w... ZUSie, tak!, i przychodzi do domu pismo o rozpoczęciu sprawy sądowej. Jesli w pismie będzie napisane, ze obecnosc babci jest nieobowiązkowa, babcia powinna pojechać na sprawę, z tobą Autorko.Trzeba wziąc ze sobą wszystkie dokumenty o przyznaniu i zabraniu renty, opinie lekarskie, zaswiadczenia, wyniki badań, itp. Autorko, pomóż babci, i napisz pozew. Jesli nie potrafisz, to w kazdym powiatowym miescie sa prawnicy, którzy bezplatnie pomogą. Mnie ZUS odrzucił wniosek o emeryturę, przez jedno zaswiadczenie o zatrudnieniu, podałam ich do sądu i wygrałam. Byłam na kazdej rozprawie. Podali mnie do Sądu Apelacyjnego, i też wygrałam! Autorko, trzeba walczyć, i nie poddawać się! Do zwolennika PO- ta partia jest mocna, ale tylko w gadaniu, bo reform zadnych nie wprowadza. Po co? Dla plebsu? Tym, co są przy korycie, jest dobrze. Może i PO jest u wladzy, ale prawdziwym gospodarzem kraju nie jest.

Gość gość
Niewiesz oco chodzi? W polsce wszystkich 50+ bezrobotnych i recistow chcom glodem i brakie opieki medycznej z***bac. Dawno wojny niebylo . Muszą sie starych jakos pozbyc te s*******ny zlodzieje:-)

Gość gość
PO wygrało nieuczciwie. Gospodarzem to jest unia! Jak tak będziecie te sprawy sądowe wygrywać to i za to się wezmą i ustawy pozmieniają i wygrywać przestaniecie

Gość gość
Daj foto krocza babci

Gość gość
gość z 18.16 i 18.20 za takie oczernianie Rządu RP i pisanie głupot szerzenie demagogii to do więzienia się idzie. zgłoszę to gdzie trzeba

to nie chodzi o PO. to chodzi o debili z ZUS. Wszystkie moje znajome, jak nie mialy pracy, do dostawaly ja w ZUS. bo gdzie indziej się nie nadawaly - byly za malo lotne. No i sa tego skutki.

Gość gość
Przepijemy naszej babci gacie w kratę, gacie w kratę, gacie w kratę takie duże, barchanowe i włochate. Jeszcze dziś, jeszcze dziś, jeszcze dziś.

Gość gość
Zglos moze mie kury zamkna ,niemam co zrec i pracy tez. W pirdlu se pojem i opieke medycznom bede mial . Mam 55 lat i mam w d***e caly ten rzad i ciebie poj***e tez!

Gość gość
nie głupim ale niezmiernie cwanym obliczonym na szkodę obywateli za 1 grosz egzekutoryjum i kapota taka ciemnota?

Gość KTO JEST ZA
To co Państwo nie potrafi motywować swojej administracji inaczej niż przez gnębienie swoich podatników? To przestańmy płacić podatki i stańmy do walki z tą administracją! Niech się administracja wyżywi sama! j/w?

Gość KTO JEST ZA
To co Państwo nie potrafi motywować swojej administracji inaczej niż przez gnębienie swoich podatników? To przestańmy płacić podatki i stańmy do walki z tą administracją! Niech się administracja wyżywi sama! j/w?

Gość gość

Gość gość

Gość gość
To co Państwo nie potrafi motywować swojej administracji inaczej niż przez gnębienie swoich podatników? To przestańmy płacić podatki i stańmy do walki z tą administracją! Niech się administracja wyżywi sama! j/w? Im lepiej pognębieni tym premia dla administracji wyższa!

Gość gość
To co Państwo nie potrafi motywować swojej administracji inaczej niż przez gnębienie swoich podatników? To przestańmy płacić podatki i stańmy do walki z tą administracją! Niech się administracja wyżywi sama! j/w? Im lepiej pognębieni tym premia dla administracji wyższa!

Gość gość