Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mama i babcia twierdzą że jestem gruba i nieatrakcyjna

Polecane posty

Gość gość

mama mi prosto w oczy powiedziała że mając 45 lat ma uda i tyłek taki jak ja... (mam 20 lat,daleko mi do Anji Rubik,ale nie sądzę że jest ze mną aż tak źle) ostatnio matka tak krytykowała moje nogi,że aż moja siostra która mnie nie lubi stanęła w mojej obronie.. czuję się trochę jak pasztet przez mamę i babcię może one zazdroszczą mi młodości nienawidzę ich

Gość gość
ile ważysz?

Gość gość
unieszkodliw je. stare prukwy. by twej tajemnicy czasem nie wydały gdzie na zewnątrz plotkując np. w sklepie z rana stojąc po bułki

Gość gość
142 kg

Gość gość
jestes wielorybem !!!! zaden facet cie nie zechce

Gość gość
Ale odchudzam się

Gość gość
To się nazywa mieć wsparcie rodziców.

Gość gość
Matka jest najgorsza nie pozwala mi prawie wogole jesć(tylko jeden obfity posilek dziennie). Mówi że nigdy nie znajdę sobie chłopaka. A babka to robi na mnie pierdoły w sklepie że nic nie sprzątam, nigxzie nie wychodzę, tylko siedze przed TV

Gość gość
A ty powiedz im ze Masz Ciasna Cipke nie to co oni po porodach i juz zuzyte. Ale im szczeki odpadna i badzi dumna jak paw zatka ich

Gość gość
a faceci zaczepiają?;)

Gość gość
Wstydze się im tak powiedzieć, bo boje się że pomyślą sobie że jestem pyszczalska

Gość gość
W początkach naukowej kariery Alberta Einsteina pewien dziennikarz spytał panią Einstein, co myśli o swoim mężu. - "Mój mąż to geniusz! On umie robić absolutnie wszystko, z wyjątkiem pieniędzy." Żona Alberta Einsteina

Gość gość
AA ja polecam przeczytanie ci ksiazki TRAFIONA PRZEZ PIORUNA Glori Polo. Mamie i babci tez by sie przydalo jak przeczytasz to daj im taka poczytac albo w prezencie. Zobaczysz ze beda cie szanowac.

Gość gość
Co do facetów to nigdy nie miałam żadnego.matka ma chyba racje nigdy się nie zakocham.

Gość gość
czytałam tą ksiązkę trafiona przez piorun. rzecz o zniszczonych włosach i kobiety , z którymi nie da się nic zrobić. fryzjerscy mistrzowie są bezradni

Gość gość
Ja im bede dawała prezenty. Chyba sobie żarty robicie. One są takie do mnie , a ja mam im dać prezent?

Gość gość
jaka puszczalska przeciez masz ciasna bo jestes mloda i nie zuzyta.

Gość gość
Nie czaję,czemu ktoś się pode mnie podszywa,jestem autorką i to moja pierwsza odpowiedz na mój post... Nie ważyłam się już ładnych kilka lat,ale koleżanki mówią,że na oko ważę tak z 55 kilo a mój wzrost 164

Gość gość
To nie dawaj tylko mozesz niechcacy podlozyc aby zobaczyly to sie skurza przeczytac. Nie bac taka uparta jak ktos dobrze radzi. Najpierw sama przeczytaj.

Gość gość
Up

Gość sadam
nikt nie może Cię tak obrażać i wmawiać Ci takich rzeczy bo to bardzo źle wpływa na Twoje zdrowie i samopoczucie psychiczne. Jeśli nie radzisz sobie z tym, popadasz przez te docinki w depresję, udaj się do psychologa i walcz z tym. Polecam Ci ten gabinet http://centrumlibero.pl/ , mnie pomogli i dzięki nim również udało mi się stopniowo schudnąć, problem siedział właśnie w moim mysleniu :)

Gość gość
to normalna waga przy takom wzroscie

Gość sadam
nikt nie może Cię tak obrażać i wmawiać Ci takich rzeczy bo to bardzo źle wpływa na Twoje zdrowie i samopoczucie psychiczne. Jeśli nie radzisz sobie z tym, popadasz przez te docinki w depresję, udaj się do psychologa i walcz z tym. Polecam Ci ten gabinet http://centrumlibero.pl/ , mnie pomogli i dzięki nim również udało mi się stopniowo schudnąć, problem siedział właśnie w moim mysleniu :)

Gość gość
Do psychologa nie pójdę, bo jak moja koleżanka by się dowiedziała nie miała bym życia w szkole

Gość gość
Up

Gość gość
Ma ktoś jeszcze jakieś rady?

Gość gość
ale coś z tobą jednak jest nie tak , że się tak zapasłaś?

Gość gość
po kims to musisz mie c

Gość gość
Tata gdy bylam mała pozwalał mi wszystko jeść , zawsze przywoził mi jakiegoś batona. i stało

Gość gość
jak koledzy cie zaczepiają i macają to znaczy ze jesteś atrakcyjna - zazadaj normalnych posilkow:classic_cool: