Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

A ja bym się umówiła z 92

Polecane posty

Gość gość

gdybym była młodsza to mądry i wrażliwy chłopiec

Gość gość
I kulturalny

Gość gość
ma bardzo ciekawą osobowość, nie ma już wielu takich facetów dziś wyróżnia się chłopak bardzo

Gość gość
Ile czasu go znasz na kafe? Widziałas jego pedofilskie posty? Albo bluzgi na własną matkę?

Gość gość
Nie ma to jak autoreklama :P

Gość gość
nie, nie widziałam ale pisałam wcześniej że to wrażliwy chłopak wrażliwość pociąga za sobą pewne problemy natury emocjonalnej... wystarczyłoby dać mu trochę bezinteresownego ciepła... czuję że w głębi jest bardzo fajny

Gość gość
Nie wiem czy głupszy on, czy Ty autorko.

Gość gość
wierzę że z każdego da się wyciągnąć jego najlepsze cechy. głęboko ukryte, których on sam może nie zna... bogata, ciekawa osobowość to takie rzadkie zjawisko w tych czasach płycizny i powierzchowności...

Gość gość
Przecież on poleca sam siebie i sam o sobie pisze, ma to za zadanie przyciągnąć uwagę innych kobiet, że może warto się nim zainteresować :P

Gość gość
to piszę ja ja, która nie jestem nim czy się to komuś podoba czy nie, widzę w nim coś ciekawego i intrygującego..

Gość gość
Przecież on poleca sam siebie i sam o sobie pisze, ma to za zadanie przyciągnąć uwagę innych kobiet, że może warto się nim zainteresować :P PR PR Tak to prawda ! można go łatwo rozpoznać po tym co teraz tu pisał ;) ach ten styl piania cię zdradził

Gość gość
Też kiedyś miałam takie przebłyski,że może jednak jest w nim coś intrygującego. Niestety przejrzałam inne wątki i się rozczarowałam.

Gość gość
Gość jest pedofilem i bluzga własnej matce, a dla Was to intrygujące. Ja pikole, jakie baby sa durne.

Gość gość
myślę że jest po prostu sfrustrowany to prawda, nie widziałam jego wypowiedzi o matce i tych tak zwanych "pedofilskich" ale wydaje mi się że większość z tego co pisze to pewna poza którą przyjął, aby ukryć jak bardzo boli go rzeczywistość...

Gość gość
No przecież mówię,że byłam zaintrygowana ZANIM nie przeczytałam innych wątków.

Gość gość
Aha, więc jesteś jedną z tych.. Tobie jakby facet po pijaku przypier w ryj doszukiwałabyś się głębi i tłumaczyła że on tak wyraża swoją frustrację. Piszę po raz 2 - baby są durne i znikam z tego żenującego tematu.

Gość gość
Ale o co Ci chodzi? czytałam wcześniej tylko dwa wątki o szukaniu dziewczyny i nic tam o pedofilach ani matce nie było. Daruj sobie takie komentarze.

Gość gość
bez sensu od wypisywania bzdur na forum aby wyładować swoje rozczarowanie światem do zacytuję "p*********lenia" w ryj daleka droga, i nie ma co siać paniki ani tragizować.. dzisiejszy świat jest okrutny dla wrażliwców, czasem znajdują swój wentyl w postaci forum, przybierają pozę.. w rzeczywistości będąc nieśmiałymi, sympatycznymi łagodnymi ludźmi... każdy zasługuje na szansę... ja jestem trochę za stara, ale mam nadzieję że ktoś mu ją w końcu da...

Gość gość
czy ktoś może zacytować jego najgorszą wypowiedź?

Gość gość
Ja pamiętam jego jeden temat A w nim napisał coś takiego Temat "Jan Pedał 2" A pod nim "Znowu mnie ****ał k***a jak on mi to mógł zrobić" Ten temat już skasowali ale jego nie założył żaden potrzyw tylko oryginał

Gość gość
a już pamiętam całą nazwę tematu "Jan Pedał 2 znów mi się śnił"

Gość gość
Ale o co Ci chodzi? czytałam wcześniej tylko dwa wątki o szukaniu dziewczyny i nic tam o pedofilach ani matce nie było. x Czytałas tylko 2 jego wątki i tak Cie zauroczyło? Idiotka xx Te jego tematy o JP2 to jeszcze nic. On pisał Maryja to xxx i Bóg To xxx. Bagno

Gość gość
a tego to jeszcze nie czytałam o Marii i Bogu ale jednak to niezły psychol ;)

Gość gość
kiedyś on tutaj tak nie dawno napisał że ma problem z poszukaniem sobie chłopaka

Gość gość
psychol , nigdy nie znajdzie dziewczyny

Gość gość
znajdź sobie już lepiej faceta bo żadna dziewczyna cię nie zechce

Gość gość
92 to down