Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie Spa we Wrocławiu ?

Polecane posty

Gość gość

Hejka ;) szukam,, dobrego i taniego spa we Wrocławiu. Nigdy nie byłam, a chciałbym wybrać się z chłopakiem na rocznicę. Kiedyś znajoma polecała jeden obiekt, mówiła, że mają pakiety dla dwojga ... ale nie pamiętam. I drugie pytanie ;) Na co uważać podczas pobytu w Spa? pozdrowionka*

Gość Taamarra
Nie jestem pewna czy jest najtańsze, ponieważ w innych nie byłam, ale mogłabym polecić green spa na grabiszyńskiej. Mają pakiety z których możesz skorzystać razem z chłopakiem, ale też nie korzystałam. Byłam jedynie na pojedynczym zabiegu gorących kamieni. Cena jak na zabieg i czas ok. Mnie się podobało więc mogę polecić. Dołączam namiar: www.green-spa.pl

Gość gość
Ja też byłam w green-spa. Jak dla mnie też ok. Dziewczyny się starały i wypadło dobrze. Jedynie do czego mogę się przyczepić to parking był zbyt mały, ale udało się zaparkować po kilku minutach.

Gość ingaaaaa1
Najlepiej wybrać się do gabinetu Wyspa Piękna na Armii Krajowej. Mają tam świetne pakiety, z których warto skorzystać, bo ten sposób kompleksowo zadbamy o siebie. Panie kosmetolog potrafią zadbać o to, aby klient czuł się dobrze. Poza mają dobre kosmetyki, których używają, a to też jest duży plus. Miejsce naprawdę warte polecenia!

Gość jaroszka8
Dokladnie tak , zgadzam się z poprzedniczką . Sama jestem klientką gabinetu Wyspa Piękna. Wspaniałe miejsce, można odpocząć zrelaksować się podczas zabiegów. Panie kosmetolog są bardzo profesjonalne w tym co robią i posiadają ogromną wiedze w tym temacie. Jestem bardzo zadowolona z zabiegów na ciało. Każda wizyta tam to tak jak wizyta w Spa , nic więcej mi nie trzeba:)