Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szkoła Rodzenia, mam kilka pytań, pomożecie? Proszę!

Polecane posty

Gość gość

Do mam, które uczęszczały: 1) Czy mogę pójść kilka razy sama na zajęcia? 2) Czy ćwiczenia są męczące, trudne? Mam już bardzo duży brzuch, 29 tydzień ciąży zaraz mam zacząć tą szkołę i boję się, że nie dam rady, bardzo boli mnie kręgosłup i czuje się jak inwalidka ;( 3) Nie wiem co ubrać na zajęcia bo przy mojej słoniowej teraz sylwetce żadne dresy nie wchodzą w grę :( W nic się nie mieszczę - na co dzień chodzę w mega dużych ocieplanych rajstopach i sukience ala namiot :(

Gość gość
1) ja chodziłam całą szkołę sama na zajęcia bo mojemu mężowi nie pasowało (praca) 2) ćwiczenia są relaksujące, coś a la joga, uczysz się prawidłowego oddychania, w żaden sposób nie są męczące tylko odprężające 3) ja chodziłam w getrach z wysokim stanem, inne dziewczyny też nosiły tylko getry/legginsy jak kto woli

Gość gość
Możesz chodzić sama jak i z mężem. Tylko wtedy on mniej skorzysta. Do ćwiczeń załóż coś wygodnego, u mnie na zajęciach jak ktoś nie dawał rady, to nikt go nie zmuszał do wysiłku. Na zajęcia teoretyczne załóż co chcesz, coś wygodnego po prostu :-)