Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak oceniacie skuteczność testów ciażowych z allegro ?

Polecane posty

Gość gość

czy wychodziły wam negatywnie mimo ciąży ?

Gość gość
Nie szkoda Ci kasy na płacenie za przesyłkę? W aptece kosztują ok 10 złotych a przesyłka pewnie drugie tyle?

Gość gość
"Nie szkoda Ci kasy na płacenie za przesyłkę? W aptece kosztują ok 10 złotych a przesyłka pewnie drugie tyle?" xxx W aptece 10 zł kosztuje 1 sztuka, na allegro za 10 zł masz 10 sztuk paskowych lub ok 5 płytkowych. Więc raczej się opłaca.

Gość pati02067
W moim przypadku test wyszedł od razu pozytywnie i lekarz potwierdził tez ciążę. Moje testy kosztowały ok 2 zl za szt. Teraz mam 5 msc córkę:-)

gość dziś "Nie szkoda Ci kasy na płacenie za przesyłkę? W aptece kosztują ok 10 złotych a przesyłka pewnie drugie tyle?" xxx W aptece 10 zł kosztuje 1 sztuka, na allegro za 10 zł masz 10 sztuk paskowych lub ok 5 płytkowych. Więc raczej się opłaca. xxx masz zamiar tyle razy zachodzic w ciaze?

Gość gość
Autorko, Ty z tych co to sa zapalonymi staraczkami i będziesz testowala po kazdym serduszkowaniu?

Gość gość
To chyba jakość tych z allegro najlepsza nie jest skoro kosztują tylko po złotówce? Nie piszę złośliwie po prostu jestem ciekawa. Nie przyszłoby mi do głowy kupowanie przez Internet czegoś co kosztuje ok 10 złotych a zużyje się może kilka w ciągu roku.