Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie proste ćwiczenia w domu na klatę i brzuch...

Polecane posty

Gość gość

Witam. Kieruję się z prośbą o poradę czy dałoby radę coś zrobić z moją klatką piersiową i brzuchem? Lata złego odzywania, brak ruchu, choroby -to tak w skrócie... Ogólnie ważę 80kg przy wzroście 190cm Ostatnio przeszedłem sporo chorób i stan siłowy jak i mięśniowy jeszcze bardziej się pogorszył. Nie mam obecnie możliwości uczęszczać na siłownię, pozostaje kilka metrów kwadratowych pokoju i to wszystko. Diety jako takiej pod ćwiczenia nie mam ale postaram się coś i w tym temacie pomyśleć. Ogólnie to wstyd pisać ale mam problem by zrobić kilka pełnych pompek, brzuszki też przychodzą z trudem... Prosiłbym o doradzenie i napisanie jakie ćwiczenia konkretnie zacząć robić i w jakich ilościach aby było lepiej. Poniżej dwa zdjęcia podglądowe obrazujące moje brzydkie ciało... Ogólnie nie wymagam cudów ale chciałbym aby było choć trochę lepiej, od pewnego czasu skończyłem jedzeniem chemi i innych paskudztw i brzuch jest trochę lepszy ale i tak jest źle. -> http://images68.fotosik.pl/489/0dd69822ccf32c42.jpg Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam

Gość gość
POmpki. A na brzuch (i nie tylko, to wzmacnia też plecy) "plank" - deska. Ogólnie poczytaj sobie o kalistenice :)