Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość orlenaorlena

Zaprosiłam go na kawe a on nawet nie odpisał!

Polecane posty

Gość gość
ee tam zakpiła z niego, w sumie miała prawosie pomylic, ja sam kiedys się pomyliłem gdy miałem kilka okienek czatu na fb otwarte i do szefa coś przez pomyłkę wysłałem a tak to gosc miałby radochę że ją trzyma w niepewnosci i nie odpisuje.

" a tak to gosc miałby radochę że ją trzyma w niepewnosci i nie odpisuje." nie wiem w jakim ty świecie żyjesz ale ja nie znam takich gości, no może ty tak sie zachowujesz i ekscytujesz wiadomościami na fb

"pewnie z wygłodzenia niedomagają i stąd te dziury w serwisach" po prostu myślą o fikuśnych blondynkach :)

teraz ma radochę, że spaliła buraka i po kilku godzinach wymyśliła pomyłkę. pomyłkę okienka zauważyłaby przecież od razu :P

Gość gość
programista brunet mój, kocham od roku, chociaz nie chcial kawy ze mną ;)

Gość gość
Nie zawsze od razu się zauważa, ja zauważyłem po kilku godzinach- po prostu napisałem kliknąłem, poszło i zamknąłem kompa i wyszedłem z domu. Gdy wróciłem, przeczytałem odpowiedź od szefa i dopiero się zorientowałem, że przez pomylkę poszło do niego. Także spoko. Dobrze wybrnęła a wy baby się uczcie!

Gość gość
tego jednego nie oddam ;)

Gość gość
Aleś głupia:o i ten tekst z pomyłką :D myślisz że uwierzy?w życiu. Trzeba było olać gościa.

"gość dziś Nie zawsze od razu się zauważa, ja zauważyłem po kilku godzinach- po prostu napisałem kliknąłem, poszło i zamknąłem kompa i wyszedłem z domu. Gdy wróciłem, przeczytałem odpowiedź od szefa i dopiero się zorientowałem, że przez pomylkę poszło do niego. Także spoko. Dobrze wybrnęła a wy baby się uczcie! " X czego? mylenia okienek czy desperackiego biegania za niezainteresowanym facetem? :P

"czy desperackiego biegania za niezainteresowanym facetem" Nie uważam, ażeby propozycja spotkania-kawy względem osoby, którą się zna była desperackim bieganiem.

"Nie uważam, ażeby propozycja spotkania-kawy względem osoby, którą się zna była desperackim bieganiem. " X to czemu jeszcze nie zaprosiłaś swojego bruneta? :P

Gość gość
fiku, o ile brunet nie jest programista, to bierz, pewnie tylko czeka na znak z twojej strony, pewnie sam niesmialy...

Gość gość
A co jak on zaproponuje kawe, ja proponując mu dzień... A on na to milczy? Jak to zrozumieć?

Gość gość
Niestety niektorzy faceci to tacy gracze, lubią gierki i samo zdobywanie, jest ok dopóki on sam wykazuje inicjatywę a ona sie zgadza ale traktuje go z lekkim dystansem, nie odkrywając wszystkich kart, tak ze on nie wie czy jej zależy, zastanawia się...lubi gonić kroliczka,lubi ta niepewność co do jej uczuc. Jak już złapie kroliczka,tzn. Gdy kobieta pokaże zaangażowanie, ze jej zależy, sama wykaże inicjatywę to on urywa kontakt i nie jest juz zainteresowany. Uważa, ze cel zdobyty, ma podpompowane ego i idzie dalej zdobywać kolejne laski, do czasu aż mu nie ulegną (seks) lub pokaza ze im zależy. Sposób na do wartościowanie się kosztem innych kobiet. Pluje na takich! Trzeba takich graczy omijać z daleka! Kobiety, nigdy zbyt szybko nie okazujcie zaangażowania...

Gość gość
W takim razie nigdy nie poznam faceta...

Gość gość
Jak chcesz wiedziec co on myśli, co czuje, dlaczego tak się zachowuje oraz czy będziecie razem, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Nie wierze w takie rzeczy (wrórzby itp). Takie zachowanie jest po prostu żałosne dla mężczyzny po 30tce. Nie zdziwiłabym się jakby jakiś młodzieniec się nie odezwał, ale starszy facet... oczekiwałam więcej kultury.

Gość gość
*wróżby (przepraszam za błędy, nie jestem z Polski)

Gość gość
17.37 czy ma 20 czy 30 lat, większość facetów to tchórze którzy zrywaja kontakt bez wyjaśnienia bo tak wygodniej. Wiek tu nie ma nic do rzeczy. Padalce