Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćjnjkn

wysmiana ??

Polecane posty

Gość gośćjnjkn

kupilam sobie dzisiaj halke -pizamke z satyny,myslalam ze ubiore cos innego niz zawsze czyli spodnie i bluzke bede sie podobala mezowi a on widzac mnie w niej zaczal sie podsmiechiwac pod nosem...nic nie mowiac ..poczulam sie wysmiana i jak idiotka...On uwaza ze jak zwykle przesadzam...co za osiol...

Gość gość
To zbyt delikatne powiedziane .No nie dogodzisz facetowi :) jak nie zrobisz to będzie złe. Nie przejmuj się najważniejsze ze sama siebie oceniasz dobrze i dobrze się czujesz a mężowi powiedz ze jest 100 lat za murzynami bo jest tak bardzo staroświecki.

Gość gośćnfdsjkfnkja
gdyby mi powiedzial ze wygladam smiesznie to bym przezyla ale smiac sie nic nie mowiac...i jeszczce klamac w oczy ze sie nie smial...uwielbiam jak robi ze mnie idiotke..ma szlaban na mex na miesiac albo i wiecej hahha

Gość gość
szlaban na sex mialo byc :D

Gość zona1988
Hehe a ty miesiąc wytrzymasz?

Gość gość
a jaki problem :D poczekaj wyjdziez za maz...nie ma juz takiego "ognia" jak przed...seks raz na tydzien raz na miesiac..mozna sie przyzwyczaic...

Gość gość
kiedys moze nie ale teraz tak..po 7 latach bycia razem sex raz na tydzien albo na miesiac...to norma...bynajmniej u nas..On wiecznie zmeczony albo siedzi po nocach przy grze...Malzenstwo to najorsza rzecz jaka zrobilam w zyciu

Gość gość
prosty chlop

Gość zona1988
gość 21:14 jesli to do mnie to jestem mezatka prawie 5 lat i nie mogę tak narzekać. A juz miesiąc? Chyba bym sie rozwiodla hihi

Gość gość
prosty nie prosty wszyscy sa tacy sami...predzej czy pozniej traktuja kobiety jak rzecz

Gość gość
a wy jak czesto sypiacie ze soba??szczerze...bo u nas normalnie to raz na tydzien lub dwa...tera ostatni raz byl chyba jakos w swieta...nawet nie pamietam -Zenada!!

Gość zona1988
Szczerze to ostatnio wczoraj przed południem. Teraz będzie przerwa bo mam okres ale najczęściej co drugi dzień i dosyć czesto nad ranem bo to dla mnie najlepsza pora.

Gość gość
najwidoczniej cos jest nie tak z moim mezem...ale co sie dziwic jak on siedzi po nocach dniach przy swoich gierkach,kiedy ja zasypiam on gra kiedy ja wstaje on spi do 11 w poludnie...to i tak jest koncowka...dodam ze maz ma 42 a ja 29 lat

Gość zona1988
No to rzeczywiście coś z nim nie tak. Współczuję.