Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mynightdream

Nocowanie u chłopaka; problem

Polecane posty

Z góry przepraszam za powtarzanie tematu.. Głupio mi z takim pytaniem w takim wieku tutaj ale cóż. Mam w tym roku 20 lat, mój chłopak 22. Jesteśmy ze sobą ponad 4 miesiące, ogólnie dobrze nam się układa. Ja mieszkam z rodzicami w bloku w jednym mieście, on z siostrą, szwagrem i siostrzenicą w domu w miejscowości ok. 40km od mojej (ojca nie ma, matka za granicą). Nie chcę żeby on nocował u mnie, bo nawet mi tak jakoś to nie pasuje. Ja nocowałam u niego może z kilkanaście razy, ale było to wynikiem wielu kłótni z moimi rodzicami. Są zdania, że to nie na miejscu, mam swoje łóżko i swój dom. Z M. jestem bardzo zżyta i kochamy się. Kiedy mam jakieś dłuższe wolne (studiuję dziennie, w tyg 3x mam wieczorami treningi, on pracuje) chcę u niego spać (w jego domu wszyscy mnie bardzo lubią nikt się nie wstydzi i nie ma z tym problemu.) chcę u niego spać żeby się nacieszyć sobą.. Nie chodzi mi tu o, z góry przepraszam za wulgaryzm, ostre rżnięcie cały wieczór i noc, tylko o przytulanie się, robienie razem posiłków, jedzenie, wygłupianie się itd. Chciałabym jakoś to rodzicom przetłumaczyć żeby to ZROZUMIELI a nie tylko godzili się na to, albo i nie (też tak było) w zależności od humoru czy nie wiadomo czego. Chłopaka mojego znają, raczej lubią, aczkolwiek są zdania że czasem za dużo czasu mu poświęcam. Co mi radzicie? Pozdrawiam :)

Gość gość
mała d***** z ciebie wiesz ?

Gość gość
Ej ale ty masz 20 lat więc chyba już nie ten wiek żeby pytać rodziców czy możesz nocować poza domem. Możesz ich informować i powinni być zadowoleni ze to robisz.

Gość gość
olać, jak mieliby zrozumieć to nie wymagałoby to zrozumienia.

Gość gość
no pod warunkiem, że nie jest na utrzymaniu rodziców...zanim oni utrzymują i mieszka z nimi to nie bardzo może sobie robić co chce.

Gość nr.1: Wiem że gówno mnie obchodzi Twoje zdanie w tym temacie. Gość nr2: Też im tak mówię, wtedy słyszę odpowiedź, że skoro jestem taka samodzielna to powinnam się wyprowadzić na swoje, utrzymywać za swoje i wtedy będę mogła łazić jak chciała -.- Gadaj z dupą a cię osra..

Gość gość
"u chłopaka" to będziesz nocować jak on będzie miał swoje mieszkanie! na razie nocujesz w mieszkaniu jego matki - jak chcesz być taka dorosła, razem z facetem spać, jeść i żyć to wynajmijcie mieszkanie a nie pchasz się na kupę do jego rodziny!

Gość gość
Znacie się krótko bo 4 mieś poza tym 40 km odległości to nie jest koniec świata.Jeżdżą pociągi czy autobusy więc godzinka na podróż i załatwione.Ja nie widzę tu problemu a w ten sposób robiąc rodzice będą zadowoleni i Wy również.Rodzice najwyrazniej boją się o Ciebie,tacy są rodzice,chuchają na zimne.

Gość gość
matka zapierdziela na rachunki za granicą a dziewuszysko przyłazi, siedzi, nocuje, ze wszystkiego korzysta (prąd, woda żarcie) i za nic nie płaci!

Dziękuję za normalne odpowiedzi :) Nie prosiłam o opinię tylko o podpowiedź jak porozumieć się z rodzicami, ale jak ktoś nie umie czytać to tak jest.

Gość Jakie to żenujące
Może jestem staroświecka, ale takie nocowanie u obcych ludzi nie świadczy dobrze o tobie.Chłopak siedzi na głowie u siostry z rodziną i jeszcze ty na dokładkę? Pytam,po co?! Jak można bez skrępowania żyć za friko u kogoś??! OGARNIJ się dziewczyno!

Gość gość
a kto ją chce w ich mieszkaniu? mało tam ludzi mieszka? chce być taka dorosła to niech zarobi na siebie - do bzykania dorosła a do płacenia rachunków jeszcze nie?

Gość gość
Taka wulgarna dziewucha nie moze liczyc na podpowiedzi.

Gość gość
Jak można bez skrępowania żyć za friko u kogoś??! OGARNIJ się dziewczyno! xxx świnie zawsze pchają się na krzywy ryj!

Gość gość
czy ci polac niedorozwinieci ja w tym wieku sama mieszkalam w usa i pieprzylam kogo chce 333 www.youtube.com/watch?v=DvEYhVwnQtw

Mój chłopak dokłada pieniądze na dom i rachunki i wydaje mi się, że gdyby mu to ciążyło, że płaci w tym również za moją zużytą wodę, prąd który pobieram, gaz, który używam robiąc herbatę, to by mi o tym powiedział. Nie raz, jak nie mógł sobie na coś pozwolić to mówił że czegoś tam nie będzie bo ciężko z kasą. Siostra z bliskimi mają dla siebie górę, a M. ma pokój na dole, nikt nikomu nie wchodzi w drogę. Zresztą, nie wiem po co się komuś tłumaczę skoro nie taki był cel tego posta ;)

Gość gość
czyli dajesz tyłek za nocleg, który opłaca za ciebie twój gach, tak?

hehe jeśli tak patrzysz na normalny związek to tak, nie obchodzi mnie to. Nie mieszkam u niego, zdarza mi się zostać na noc po imprezie, albo w weekend, czasem co dwa, nie nocleguje ;) w tyg mam swoje obowiązki, i nie zamierzam się tam przeprowadzać.

Gość Syfilis Muzgu
Co wam od**bało? Czego tak po niej jedziecie? Same się parzyłyscie w maluchach pod dyskotekami a teraz takie święte!!! Ile z was waliłem na wiejskich zabawach bo miałem ciuchy z peweks-u? Karzda z was dawala w kiblu jakiemus kolesiowi by nie być Gorszą od innych. Wszystkie robiłyście tak samo a jak nie to tylko dlatego że sie balyście. Bezpruderyjne je. Ane katolickie dziewice Orleańskie.

Tez kiedys mialam ten problem;-) Doskonale Cie rozumiem i uwiez mi nie zmienisz myslenia swoich rodzicow. Wiem co czujesz, tam jest fajniej wszyscy Cie lubia i obwiniasz sie czemu tylko Twoja rodzina ma takie nastawienie.. nie czarujmy sie w glowie twoich rodzicow jest tylko to ze bedziecie spac w jednym lozku a to w ich mniemaniu wiaze sie tylko z jednym. Sproboj zalagodzic swoich rodzicow, zycze powodzenia i uwazaj na siebie, rodzice sie poprostu o Ciebie martwia, uszy do gory!

dziwne oburzenie zapanowało.. ;) dzięki Speszna :) oni wiedzą że śpimy ze sobą, że biorę tabletki.. nikt nie robi z tego tajemnicy. Poza tym jak się pójdzie za takim myśleniem to dziecko nawet na ulicy można zmontować nie trzeba całej nocy. ;)

Dokladnie jestem tego samego zdania! Nie potrzeba Ci wcale calej nocy gdybys chciala to juz dawno bys pieluchy przewijala. Nie przejmuj sie postami innych niektorzy poprostu chca zablysnac nie koniecznie inteligencja ;-) Pozdrawiam

Gość Stary szmatławy pedał
Mój nocny snie! Miałem 20 lat i należał do mnie swiat. Seks, czułość, dotyk jest dla ludzi najpotrzebniejszy. Ciesz sie kazdą chwilą spedzoną z twym przyjacielem. Ludzie mali nienawistni obdzierają twe życie z uczuć, ale ty nie daj sie prowokować!. Tylko serce twe jest w stanie oddzielic plewy od ziaren.

Fajna głupota ,branie tabletek anty w wieku 20lat... a za 10lat rozpoznany nowotwór. Powinaś zostać dzifką,nie boisz się chorób i lubisz się ruchać z byle kim, nadajesz się do tego zawodu. Chciał bym mieć taką szwagierkę, jebał bym ją jak psa,fajna kurewka musisz na codzień być.

Szczęście, że mam takie emocjonalne opanowanie w sobie :) Tabletki to tabletki, wszystko dla ludzi, tylko trzeba wiedzieć co nieco o tym. Może się nadaję, ale nie dziękuję, nie skorzystam ;) Bardzo dziwne k***wki spotykałeś, skoro p*erdolą się tylko ze swoimi chłopakami, w sumie - współczuje. Dystansu trochę.

Gość gość
jak się pójdzie za takim myśleniem to dziecko nawet na ulicy można zmontować nie trzeba całej nocy. x Twoje poglądy świadczą o tobie. Żałosne.

Gość gość
Chciałabym jakoś to rodzicom przetłumaczyć żeby to ZROZUMIELI a nie tylko godzili się na to, albo i nie x Co ZROZUMIELI? Że nie będąc nawet narzeczoną żyjesz z facetem na oczach jego rodziny? Swoiste poczucie godności i szacunku dla samej siebie.

Gość gość
Bardzo dziwne k***wki spotykałeś, skoro p*erdolą się tylko ze swoimi chłopakami, w sumie - współczuje. x i PS. nie jestem wulgarna, tylko kulturalna. Mała poprawka. x Z kulturą to się rozminęłaś dawno i gruntownie :P

Nie wiem czy żałosne czy nie, aczkolwiek dużo dziewczyn robi to gdzie popadnie i słyszałam o takich akcjach, że filizofom się nie śni. A z fizycznego punktu widzenia dziecko to raczej prosta sprawa, chyba że ktoś tam ma jakieś problemy.