Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

karta multi benefit

Polecane posty

Gość gość

poszukuje osoby posiadajaca karte multi benefit ???? prosze o kontakt tu lub email tomekgraf@onet.pl

Gość gość
Ale dlaczego? Mam taką kartę i co chcesz wiedzieć? Wszystko jest przecież na ich stronie.

Gość gość
witam juz wyjasniam niemam takowej karty ale chcial bym miec jak juz czytalem na ich stronie musi to pracodawca wystapic o ich wystawienie no i zapewne to cos kosztuje zamiezam z kolezankami z pracy namowic naszego szefa by cos takiego zrobil najbardziej mi zalezy na upustach do kina bo slyszalem ze takowe tam sa oraz czasem cos moze unnego mnie by zainteresowalo. jedynym sensownym argumentem w tym momecie ktory przychodzi mi go glowy wy go namowic jest tansze paliwo ktore mozna wykupic bon na bp a wiem ze szefo napewno tam tankuje z czym ze niemoge wejsc na ich strone doglebnie tylko po lepkach i co za tym idzie nie jestem w stanie zobaczyc ile taniej mozna kupic takowy bon na pb? i tu me pytanie za ile mozna kupic tam bon o wartosci 100zl??? i czy tylko sa takie czy tez jakies inne z gory dziekuje za odpowiedz pozdrawiam. mam nadzieje ze to mi wystarczy by przekonac szefa hehe :)