pysia1997 0 Napisano Styczeń 2, 2015 Ja (17 l.) i mój chłopak (18l.) uprawialiśmy petting, było to w noc sylwestrową, pieściłam jego przyrodzenie ręką do momentu wytrysku (nie był to cały wytrysk) i zamiast umyć rękę wytarłam ją w chusteczkę (nie pamiętam czy dokładnie), a następnie założyłam mu prezerwatywę (tą samą ręką) i chcieliśmy współżyć, wszedł we mnie lecz nie przebił błony bo strasznie mnie bolało.. Czy jest możliwość, że plemniki przedostały się do pochwy? Proszę bez głupich komentarzy, z góry dziękuję za odpowiedzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 2, 2015 Teoretycznie jakaś szansa jest ale baaardzo niewielka, wręcz nikła. Nie masz się czym martwić :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 3, 2015 Denne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 3, 2015 Rozumu brak ale ci/pa pracuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach