Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziecko niespodzianką dla partnera

Polecane posty

Gość gość

Chciałabym mieć dziecko, wiem, że mój partner też by się cieszył. Nie podjęliśmy decyzji o dziecku, współżyjemy ze sobą często, stosunek przerywany, inaczej się nie zabezpieczamy. Chciałabym zajść w ciążę ale żeby ciąża była dla partnera niespodzianką, żeby się tego raczej nie spodziewał. Tylko jak to zrobić? Nie chciałabym powiedzieć poprostu żebys kończył we mnie, bo mógłby pózniej podejrzewać. Jakieś pomysły?:)

Któreś z Was ma coś z płodnością. Jeśli współżyjecie regularnie i się nie zabezpieczacie (stosunek przerywany nie jest metodą antykoncepcji, nauczcie się, k****, w końcu), to Ty już powinnaś być w ciąży. Owocnego leczenia.

Gość gość
a slub jest? nie ma ślubu a chcesz sobie zrobić dzieciora i jeszcze dawasz się posuwać bez gumki... jesteś mega debilką i tyle ci / powiem. a Facet się na bank nie ucieszy, tylko kobiety się cieszą z dziecka. A ty zostaniesz kolejną samotną matką.

Gość gość
Wieczna Kochanka ma rację, to nie jest w ogóle antykoncepcja:)

Gość gość
Jezu, dziewczyno, nie boisz się, że on weźmie ślub tylko dla dziecka? Nie z miłości? Ja bym nie chciała takiej litości.

Gość gość
Partner nigdy nie kończy w środku, ja nie twierdze że to metoda antykoncepcji, ale wyciąga zawsze chwile przed wytryskiem. Może Ty sie nie spotkalas z facetem ktory cieszylby sie z ojcowstwa ;) jestesmy zareczeni

Gość gość
A nie miłej by mu było dojść w tobie tylko z gumą? No chyba, że was nie stać...

Laska, ale przed wytryskiem, męskie nasienie też dostaje Ci się do pochwy, dociera do Ciebie? W taki sposób najłatwiej zaciążyć, tak wpadają głupie nastolatki, a Ty dorosła i nie wiesz? Przebadajcie się, bo któreś z Was ma problem z płodnością.

Gość gość
Nie lubie gumek, on tez nie. Bez zawsze wieksza przyjemnosc. To jak jedzenie czegos przez papierek.

Gość gość
zaręczeni z perspektywą slubu za 10 lat? :D on się z tobą nie ożeni debilko, bo ty jesteś mega głupia i się nie szanujesz. I kompletnie nie rozumiem po co on ci wyciąga z pi\/\/zdy tego ko\/otasa przed wytryskiem, skoro to nie jest żadna metoda antykoncepcji bo w tym śluzie przed wytryskiem też są plemniki i to podobno nawet bardziej płodne. Ale pewnie o tym nie wiedziałaś gimbusiaro co? pozwól mu niech się debil w tobie spuszcza, bo to naprawdę nie ma żadnej różnicy czy ci się spuści do środka, czy na ryja, czy do doopy, czy na brzuch. Aha i nie pisz na forum publicznym gdzie ci się chłopas spuszcza bo niedobrze się robi człowiekowi jak się to czyta. Może jeszcze napisz czy s\rasz na twardo czy na miękko ordynarna prostaczko? nikt się z taką chamką jak ty nie ożeni, tylko jesteś tylko do dymania, a oświadczył ci się, żebyś mu doopy dawala i żeby uśpic twoją czujność worze na spe\rmę

Gość gość
Ze niby preejakulat? Nie kazdy go ma.

Gość gość
Wieczna kochanka ,głupoty opowiadasz,,jak partner sprawny to wszystko się da, Ja prawie 30 lat stosunek przerywany. Dzieci mam dwoje,planowanych. Znam kila par wspolzyjacych jak my i tez wpady nie zaliczyli, dzieci planowane również.

Gość gość
Dokladnie! Stosunek przerwany w odpowiednim czasie.

Gość gość
"Może Ty sie nie spotkalas z facetem ktory cieszylby sie z ojcowstwa" Właśnie nie, powiedział, że by się cieszył, wspierał mnie, wziął ślub. Ale nie wiem, dla mnie to najlepszy czas byłby po studiach, praca, ślub, mieszkanie i wtedy myślimy o dziecku. Też uprawiamy seks bez zabezpieczenia. Ale jednak boję się.

Gość gość
Czasami slowa a fakty to co innego jednak. Ale ja jestem o tym przekonana i mam wiele powodow do tego, serio.

Gość gość
bo banda nie douczonych tzw "Szybkospuszczaczy" objęła temat. Jak facet panuje nad wytryskiem to ciąży nie ma. Chyba, że jestes pierrdoła co nie umie trzymać pędzla na wodzy to wtedy są niechciane ciąże. Pozdrawiam :)

Gość gość
gość dziś DOKLADNIE!!:)

Gość gość
My z mężem od jakiś 3 lat nie zabezpieczamy się tylko stosunek przerywany i nie jesteśmy rodzicami :-)

Gość MartynaG_pl
Dziecko czasami bywa niespodzianką. Ale jedno jest pewne - jest to najpiękniejsza niespodzianka jaką możemy mieć - tylko trzeba to ZWYCZAJNIE DOCENIĆ. www.MARTYNAG.pl - blog matki, żony i pani budującego się domu!

Gość gość
Tylko w gumce do konca

Gość gość
Alez on nie chce dziecka, samo to ze nie kończy w tobie mowi ze on nie chce.Tak ze nie wmawiaj sobie ze on chce.

Gość gość
gość dziś - nie konczy we mnie bo nie zdecydowalismy sie na dziecko jeszcze, co nie oznacza ze nie chce bo mowi mi to wiele razy ze chcialby, mozliwe ze mysli ze ja keszcze gotowa nie jestem a ja nie wyprowadzam go z bledu ani nie potwierdzam, bo chcialabym zrobic mu niespodzianke!

Gość gość
na jego miejscu wcale bym się nie cieszyła i odeszła

Gość gość
Bo jestes zj****a kolezanko powyzej :)