Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Garbaty i długi nos (zdjęcia)

Polecane posty

Gość gość

http://ifotos.pl/z/wrxssas http://ifotos.pl/z/wrxssaq Hej. Mamy pytanie odnośnie mojego nosa? Jak go oceniacie? Jest bardzo brzydki? Mam duże kompleksy z jego powodu. Już w szkole wyśmiewano się z niego, czasem ktoś z rodziny też nie szczędził komentarza na temat mojego nosa. Powyżej zdjęcia mojego nosa z obu profili. Czekam na szczere opinie. Myślę o operacji plastycznej, ale na obecną chwilę nie mam na nią pieniędzy. Może się kiedyś uzbiera...

Gość gość
Nie taki zly Twoj nos. Troszke dlugi i z lekkim garbkiem. Nos wystarczy troche skrocic, usunac garb, zmniejszyc i bedzie piekny. Koszt takiej operacji niestety jest duzy, bo ok 9000 zl (zalezy gdzie i u kogo). W Czechach dr Brzuchanski operuje nosy za 3500 zl, ale on raczej robi minimalne korekty, czyli gdybys chciala malutki nosek to takiego Ci nie zrobi. Ja mialam taki sredni nos, krzywy i z garbem i wlasnie dr Brzuchanski mnie operowal. Chcialam tylko usunac garb, wyprostowac nos i skrocic o 1-2 mm i jestem bardzo zadowolona.

Gość gość
a mi sie podoba, nie jest to jakis w zadnym razie "krogulczy" nos tylko wydatny uroczy nosek w sumie chyba typowa hiszpański np. Maria Valverde. ;)

Gość gość
to ja myslalam, ze mam dlugi nos :D

Gość gość
Dziękuje za odpowiedzi :)

Gość gość
Poza tym jesteś ładną dziewczyną.

Gość gość
dziewczyno masz ładny nos,nie ryzykuj pamiętajże po operacjimoże być gorzej w Polsce trudno o specjalistów a na pewno nie rób u sankowskiego,nie ryzykuj idż do dobrego psychologa i posłuchaj mądrych ludzi ,ten nos pasuje do twarzy i wcale nie zwraca uwagi,

Gość gość
Normalny. Miałam w pracy laskę z podobnym nosem, jest wiele innych i z płaskimi i z 'garbatymi', i czy naprawdę myślicie, że ludzie tylko wpatrują się w wasz profil i wyśmiewają?

Witam. Po pierwsze ten nosek wcale ale to wcale nie jest zły. Ale jeśli bardzo Ci przeszkadza to polecam modelowanie gęstym kwasem hialuronowym! Świetna sprawa. Robiłam dwa tygodnie temu. Można obejrzeć na Youtubie pod "nieinwazyjną korektą nosa". Zapłaciłam 1400 zł. Prawie bezbolesne a efekt nieziemski. Ja byłam u dr. Świder w Katowicach - fantastyczna kobieta, ale myślę, że nie jest to bardzo skomplikowane i każdy dobry lekarz medycyny estetycznej umie to zrobić. Polecam i pozdrawiam.

Gość gość
Dzięki za odpowiedź. Pierwszy raz słyszę o czymś takim. Na pewno poszukam o co chodzi.

Proszę bardzo. Na pewno pomoże. A koszt był 800 zł. Pomyliło mi się z Volumetrią. Ale to zależy na pewno od zużytej ilości materiału. Powodzenia i bez obaw! Czekamy na pewno wszyscy na opis rezultatu.

Gość gość
Nos jest w porządku. Jeżeli chodzi o modelowanie to możesz zrobic własnym tłuszczem. Najlepiej u chirurga plastycznego. Koszt jednorazowo większy ale podobno juz na zawsze. Kwas trzeba poprawiać po około roku.

Gość gość
moim zdaniem nos wcale nie jest długi- tzn koniuszek nosa jest takiej długości jak byc powinien- mniej i byś wygladała jak swinka. może tylko część twarzy z nosem jest trochę dłuzsza niż czoło i broda plus usta, a te trzy obszary powinny byc mniej wiecej równe, ale tych proporcji przecież nie zmienisz operacją, zresztą to jest naturalne- ludzie rzadko mają idealnie hramonijne te trzy części= mozna mieć wysokie czoło albo długą brodę i nadal być ładnym. bez tego garba rzeczywiście byłoby lepiej, ale nie jest on tragiczny. podsumowując- nos jest ok, lepszy niz jakies kartofle czy małe a perkate. chyba bym nie ruszała

Gość gość
Nos masz garbaty i do tego krótką bródkę i dlatego warto go zmniejszyć lub powiększyć bródkę lub jedno i drugie. Będziesz fajna laska

Gość gość
masz łądny nos, taki inny, niepowtarzalny, robisz igły z widły, na prawde. Wolalabym miec taki jak Toj nos, ja mam widocznego garba po srodku i jakos zyje. niczego nie zmieniaj, pokochaj siebie, nikt nie zwraca wiekszej uwagi na NOS (no chyba, ze jest wielgachnych rozmiarow albo zajmuje pół twarzy)

Gość gość
nos jest ok, poza tym widać że od przodu jest idealny, wąski- podczas gdy wiekszośc ludzi ma kartofla patrząc od przodu, więc raczej masz lepiej niż średnia krajowa. profil taki trochę "egzotyczny", co nie znaczy, że zly

Gość gość
Yoanna Germany - nie rób reklamy. Sama se wstrzyknij ten kwas prosto w dupsko. I nie róbcie wody z mózgu. Nos normalny. Co wy macie z tymi "garbami" na nosie? Wiele osób je ma, większe, mniejsze, albo totalnie zapadnięte i naprawdę myślicie, że ludzi jedyne co interesuje to wgapianie się w profil czyjegoś nosa i ocenianie, że ktoś jest hujowy i szpetny przez "garba"? No może wy jesteście tacy puści.

Za to Ty debilu/debilko jestes bardzo głęboki.... Jakiej reklamy? Zabiegu? Może pozwolisz, że ktoś kto tu prosi o pomoc sam zdecyduje, czy ma problem czy nie. Szkoda, że nie mogę zrobić "reklamy" czegoś co możnaby wstrzyknąć w mózg. Tobie na pweno by się przydało.... :))

Gość gość
normalny

Gość gość
Ale przeciez w programie tv dr Szczyt wstrzykiwal dziewczynie kwas w nose przy garbku i efekt byl rewelacyjny, wiec uwazam, ze osoba powyzej nie reklamuje nic/nikogo tylko chciala pomoc.

Gość gość
Ja mam bardzo podobny,mam kompleksy tylko jeśli chodzi o profil,z przodu wygląda ok,i powiem ci ze mam 28 lat i nigdy nikt mi nie powiedział ze mam brzydki nos i zawsze mialam powodzenie u facetow,wiec przestalam sie przejmować nosem,ale nadal unikam zdjęć z profilu:-)

Gość gość
no przecież, to nie ma prawa wygladać ładnie jak się ostrzyknie nos, zeby wyrównać go do poziomu garba- będzie większy i będzie wyglądał jakby wyrastał z czoła. ewentualnie efekt, którego nie widać i tylko efekt psychologiczny za spora kasę. autorka ma ładny wąski nos i powinna go zostawic w spokoju, chyba że kiedys bedzie mieć kasy jak lodu

Gość tralcia
Wyglądasz na ladną, wg mnie to nie jest tak ze tylko malutki nosek może być ładny. Kompleksy odpędzić i do życia! :-)

Gość jakub098
Rozwój techniki skutecznie wykorzystuje medycyna. Stwarza to możliwości przeprowadzenia zabiegów mało inwazyjnych. Więcej - istnieje nawet możliwość przeprowadzania operacji na odległość. http://www.milfish.pl/oprogramowanie-w-medycynie/