Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problemy z siostrą. Co jej powiedzieć?

Polecane posty

Gość gość

Zakładałam mamie, ktora tego nie potrafi konto na paypal. Siostra podała mi login i hasło do jej konta bo ona była z nią przy założeniu i jak jakieś przelewy przez internet to je robi. Jak ktos ma to konto to wiecie ze przybzalozeniu po paru dniach na konto bankowe przychodzi zwrot pierwszego próbnego przelewu z hasłem aktywującymi. Nie mogę się zalogować bo chyba zmieniła hasło:/ jest późno wiec się nie dowiem teraz ale zaraz szlak mnie trafi. Nie żyje z nią w zażyłych relacjach ale z mama rozmawiam codziennie przez telefon i mam z nią dobry kontakt. Nigdy jej niczego nie zabrałam, a więc chore jest to ze od początku dzwoniła najpierw do mamy po co mi to i i tak nie chciała mi wielce podać jak mama mówiła ze potrzebne. Zakładałam to konto przez 30minut. Musiałam założyć tez maila. Poświęciłam czas,( bo inna siostra wysyła mamie pieniądze z zagranicy na jej kredyt) a tu taka wdzięczność. Co dalej powinnam zrobic? Aktywować to konto czy powiedzieć zeby sama sobie to dokończyła skoro zmieniła hasło?

Gość gość
Niech sama skończy.